Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresivnom Dodiku koji vrijeđa Šmita na svakom koraku pismo i molba, Bošnjacima nametanja, prijetnje...
Pa mi smo krivi što ne protjeramo Švabu
ovaj shmidt da valja...radio bi u svicarskoj ili japanu a ne u BiH...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Acta, non verba SchmidtE!!!! Acta, non verba!!!! ;)
On kad acta iskljucivo acta za raspad Bosne, bolje je da samo verba
Schmidt pokusava da prevari svoje sefove da fol zna sta je pravda i Evropske vrijednosti......
Hoće li Eufor doci da sprijeci obiljezavanje neustavnog dana RSa u istocnom sarajevu? Isto tako ce nas Eufor i stitit..
Šmitu nabijem i tebe i tvoje pismo kojim će Dodik obrisati svoje dupe
Ovaj celo mi se nimalo ne sviđa.
E NEK SI IM DAO NA ZNANJE I POSTIDIO IH...IMITACIJO I UBLEHO
Ja i ?
:seen:
ŠTA SE RADI DA NE POVJERUJEŠ. isto kao djeca u OBDANIŠTE. TAKO JE TO KAD SI BEZOBRAZAN !
Srce drago moje, sad ce se oni prepasti, pa kukati, pa ce reci da im trebaju prijatelji u Europi. Konjino jedna magarska, nisi pisao radi njih u RSu, vec kao da pokazes ljudima u Federaciji i EU da kao nesto radis dok te Hrvatska placa da mogu kontrolisati BiH i izvlaciti kes od energetskih resursa.
Ej moj VP.Oni neznanju za Europske vrijednosi,pagani su to,genocidasi,silovatelji malodobne djevojčica i dječaka, ubice djece,čak i u utrobi majke.Oni razumiju samo silu,i nje se plaše. Hurcu govori, muda pukose.
Her Schmidt pocesi malo guzicu Dodiku !!! De lagano, ono DIPLOMATSKI, nemoj da se covjekk uvrijedi ...... STA RADE BOSNJE PA OVOG HAJVANA TREBA OTJERAT ODAVDE , OVAJ JE VISE STETE NAPRAVIO ZA OVO GODINU DANA BOSNI I HERCEGOVINI NEGO I INCKO ZA CITAVU KARIJERU !!
Ovaj Kraut se sa odmora sa njima dopisuje ali laganim tonom, nema da pjeni kao u Goraždu novinarki, a ukoliko vlasti RS-a uporno krše zakon gdje su onda te sankcije, čuvene Bonske ovlasti ili su isparile zbog izloženosti jakim kancerogenim herbicidima.
Pitanje je,kad se održi parada u Lukavici šta će Schmidt uraditi povodom neustavne proslave i koga će sankcionisati?
Kao prvo,medvjed iz laktasa te ne priznaje,vrijedja te i tim tvojim pismom ce samo obrisati guzicu,a kao drugo,tkz.ohr nije ni potreban.
Pa zar nije isto sa 1. martom?
"Informaciju smo dobili iz izvora jako bliskog OHR-u: Schmidt će nametnuti medijski moratorij na ratne teme?" Čuli nešto o ovom?