Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE BI ME ČUDILO DA JE OVAJ DOBIO MASNE PARE DA OPRAVDA KRIMINALCA IZ(M)ETBEGOVIĆA!!!
Svi mi znamo da je Holandija itekako odgovorna za zlocin u Srebrenici pa zbog toga i izbjegavaju reviziju..
Jel pojasnio ? Aj sad , razgulite !
šta je sljedeće oko čega će se nacionalisti svađati da nam prođe život u ničemu
R.i.P.
...moj bakiraga, ispade ti budala za mitologije.
moj commie glumio si velikog jugoslavena.. a u stvari si bio chetnik'' i ostao, kao i ostala genocidna bagra.
Vidi ovih što su se rasprdili na forumu. Jade jadne u presudi piše da ste vi u Bosni počinili genocid. Sad se slobodno možete ponositi i prsiti po svijetu kao jedini takvi poslije fašista.
Mislis onih fasista za koje su se balincad borila u oba Sv rata.
mislio sam da je ovaj tramp lud al vjerujte da je pametan svo zlo koje se nama desava je od njemacke jer vidite gdje je vucic otisao poslije odluke suda u hagu ali ce ih tramp kazniti finansijski da ce merkelova pamtit dok je ziva jer sve njihovo najskuplje a tudje smece oni i evropu rasturaju a milosevic i kos su njihovi izvrsioci opet saradjuju sa rusima na stetu eu isto ko ll svj ratu samo ce poslije ovog mnogo gore proci
Kakav je on pravni ekspert, kada ne zna da nije podnesen zahtjev, nego revizija, kao i da revizija nije odbijena, nego odbačena. Za taj nivo znanja nije potrebno da se bude doktor pravnih nauka, nego diplomirani pravnik, koji je učeći stekao diplu.
tipično advokatski! i mene je ubjedjivao moj advokat da će slučaj biti dobijen samo da pokrenemm tužbu,a kad se desio spor, uglavnom tužba je imala velik broj manjkavosti, parnica izgubljena,a on se pravdao
Tješite me, usta moja! Tješite me ili ću vas razderati !
zasto se vijest o direktoru bhtelecoma ne može komentarisati ?
Problem je u tome sto se ridjobradi kasno aktivirao, znao je da sakiba upitna al je krio, zar se nije mogao imenovat bilo kakav agent pa i po nacionalnom kljucu, a se ridjobradi odlucio za reviziju pa odradio sve po ISO standardu, i na pocetku sakiba nije bas bila zainteresovano, cisto pranje novca ridjobradog.
Moze li neko od bosnjoooka da napise sta je genocid???
ali kad bi mogao neko od njih da kaze razliku izmedju ratnog zlocina i genocida???
@laser008 ne bih se ja bas slozio sa tobom da znaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Problem je u tome sto se ridjobradi kasno aktivirao, znao je da sakiba upitna al je krio, zar se nije mogao imenovat bilo kakav agent pa i po nacionalnom kljucu, a se ridjobradi odlucio za reviziju pa odradio sve po ISO standardu, i na pocetku sakiba nije bas bila zainteresovano, cisto pranje novca ridjobradog.
OVA REVIZIJA JE MEDJUTIM POKAZALA I DOKAZALA BOSNJACIMA PAR VEOMA VAZNIH STVARI: 1. DA U SARAJEVU, MEDJU BOSNJACIMA IMA JAKO PUNO TROJANSKIH KONJA! ONI TREBAJU BITI PROKAZANI I IZOPACENI IZ POLITICKOG ZIVOTA BOSNJAKA. 2. SARAJEVSKI MEDIJI, UKLJUCUJUCI I OVU WEB STRANICU, SU PUNI GOFANA I TU TREBA NAPRAVITI REDA. NE MOGU BOSNJACI BITI PRAVILNO INFORMISANI AKO DUSMANI VODE MEDIJE PREKO KOJIH SE BOSNJACI (DEZ)INFORMISU. ZNACI TREBAJU NAM POSTENI BOSNJACKI, DA, BOSNJACKI MEDIJI.
BAKIRA SU SARAJEVSKI MEDIJI PLJUVALI STO SE TICE REVIZIJE, NE STO JE ON BAKIR IZETBEGOVIC SIN ALIJE, NEGO ZATO STO JE ON BOSNJAK I STO JE IZABRAN OD BOSNJAKA DA IH PREDSTAVLJA! ZNACI NIJE NAPADAN U SLUCAJU "REVIZIJA" ZBOG LIKA I DJELA, NEGO STO JE BOSNJACKI I TO JE NAJVISE NAPADAN IZ SARAJEVA! ISTO KAO I HARETA STO SU NAPADALI I IZ ISTOG RAZLOGA!