Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah ukinuti Rs, karcinom BH tkiva.
Ja bih rekao da ukinemo laznu drzavu BiH s laznom zastavom koja nema ni himnu svoju i nakd nije ni imala... i uz to jos lazni "bosnjacki", "Muslimanski", "bogomilski", "ilirski", "bosnjanski","sledeci bilbord ce reci ko ste" narod... :)
vidim,nista novo...pomalo eglendisete i ukidate republiku srpsku :)))) ....niste je ni stvarali pa je ne mozete ni ukinuti...pa bi citirao seselja......"mozete samo da prihvatite da nam popusite kitu i da pojedete sva govna koja ste izasrali"....:)))))))....seki je legenda
jednom genocidas uvijek genocidas :) smrdi su jedini narod koji se ponosi genocidom i izgubljenim bitkama,
franck @ ´4xs :) samo smrde sunet spasava
Opa, s intulektualcima poput tebe sigurno cete biti uspesni na 24% BiH :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je od RS-a drugo i ocekivati, ma neka sviraju oni, svakak im nista od toga, bezveze pokusavaju na sve nacine da nesto postignu, sto ne pali.
U ZENICU KADA KRENEŠ TI PRATIĆE TE PET ŠEST TOPLIH HAVERA, HEĆO HAKIJA UBOST ĆE TE U ZENICI SREDNJA MEHKA ĆAKIJA HEHEHEHEHE
SDP je izdao Bošnjake! Šta su to dobili od Dodika pa ne žele Koaliciju manjina u RS-u?
Zlaja ministar vanjskih poslova
KANDIDAT DA POSTANE DUGOGODIŠNJI STANOVNIK ZENICE, AKO BOG DA USAMLJENI ZENIĆANI ĆE BITI PRESRETNI DA UGOSTE TAKO LIJEPOG I ZGODNOG DEĆKA U SVOJIM ODAJAMA BUHAHAHAHAHAHA.
@ franck, ko širi mržnju, ovo je činjenica, mržnja je sa tvoje strane, zašto islamist? Zar te stid što si Bošnjak pravoslavac?
na sta se normalan covjek stidi smrdin se ponosi kao i ovaj genocidas franck..
Ukinut RS, a i ovaj SBiH koji je dao svoj doprinos opstanku RSa odbijanjem Aprilskog paketa...
Šta očekivat od genocidne.
SBiH i Jerlagic se povremeno jave da koji glas na izborima pokupe. Nama je dosta prica i prica o problemima, malo uprite da se ti problemi rijese!