Nakon poziva na paralelne odnose
0
SBiH: Tadićeva ponuda FBiH poziv na dezintegraciju BiH
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno se ona raspala, samo sto ovi jos ukapirali nisu.
SRPSKI narod nece postojati za 100 godina http://adf.ly/410rw Pogledajte VIDEO
Jozo, ti si dobro ograiso,sejrim sa slabo hafizas sa tom hajvanskom glavom.uci se bolan eglenisati sa insanima ,a ne da se inatis moze ti neko hrzuzluk uciniti, te eto to belaja.Uhafizaj se jednom i ne budi ahmak.Mahsus selam tvojoj obitelji.
Eee, chetalju, pa ja te pitam kad ce referendum a ti ne odgovaraš? Jel ti to maca jezik ili prstiće pojela? hahahahahahahah...
@Jozo, Evo nije lose, ima se moze se, gladimo brade i cekamo da nam dodjete (na nisan). Sta ima kod tebe baliya u rezervatu na 24% BiH? \'Ajde sada coro brisi kuci.......i reci staroj da podgrije paprike.
HARIS SILAJDZIC JE PRAVI SIN BOSANSKI I HERCEGOVACKI!!! POKAZOJE U SVOJIM IZLAGANJIMA UN I SIROM SVJETA NIAKD NI ZAKOGA TAJ COVJEK RUZNO NIJE REKO PA VIDITE OVE GARGAMELE STA URADISE GDJE JE TA DRZAVA ZA COVJEKA GALSO SAM ZA SDP, ALI IZGLEDA OD TE NJIHOVE TITINE PAROLE NASTA JOS UVIJEK KUPE SIMPTAIJE ZAPROVOJE BILA NAJVECA LAZ I PREVARA SDP KROZ SEDESET MINUTA DOK JE BIOLO HARISA OVAKIVH SKANDALA NIJE MOGLO BIT STO JE KOGA SLJEDOVALO DA BI SE DRZAVA ZASTILI I REKOLO BI SE SVAKA CAST!!!! H VOLIMO TE HARISE TVOJ BIHAC!!!
pa znamo mi ko je njemu tatko! tvorac SANU!
Pa vidite sad kako stvari stoje te bosne nema nigdje gdje god podjes table na putevima rs s druge strane herceg bosna jedino ispred parlamenta u sarajevu zastave bih koje im sluze kao podloga za realiziranje ove dvije komponente
sta ima, chetalju? kad ce referendum? hehe
A cirkusa juče u BL, braćo draga... Ne zna čovjek il\' bi se smij\'o il\' bi plak\'o... Novak prekida Borisa Tadića, Predsjednika jedne države, k\'o da ga ni Bog nije dao..hahahah...a predsjednika i sile, nema šta..hahahhha I tako, cirkus se nastavio uz ugodno ćaskanje, vino i tople prostorije, dok braća na Kosovu stražare na barikadama, smrzavaju se i ginu...Ova predstava je napravljena samo da srpski narod što manje prati šta se dešava na Kosovu! A dešava se da Srbi na Kosovu polako ali sigurno gube i pripremaju se na trenutak kad će Srbija da prizna Kosovo To je poruka i BH velikosrbima šta uskoro mogu očekivati. Samo je pitanje daan kad će ih Tadić i Srbija pustiti niz vodu, kao što su uradili Srbima sa Kosova... Cirkus se nastavlja....Enjoy...
Prema DEJTONU RS ima pravo na SOECIJALNE VEZA SA SRBIJOM, KOJA JE GARANT SPORAZUMA.
je li to Haris i njegova SBiH integrirala BiH pa je Tadić nastoji reintegrirati?
Tako ce i Josipovic dok ne ostane 24% Aferim
Hvala Bogu da se neko sjetio od Bošnjačkih političara da osudi ovakve izjave srbijanskog dezintegratora i razbijača Bone i Hercegovine. Za ovakve izjave bi Tadića trebalo proglasiti personom non grata.