Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde vi iz SBiH, ne serite plaho, vi ste svrsen cin. Toliko je sljama u toj ispranoj politickoj partiji, gdje je i sam naziv postao otrcana fraza. Kad smo kod demagoga, mozemo pomenuti doticnog gospodina Ferida Otajagica, manjeg covjeka, a da mu je svaka druga floskula, tesko je naci. Pusiona Vam ne gine na izborima 2014. god. Vozdrica ;)
neeeee oni ce za glavnog kandidata staviti Bahtica Sadika starog krajisnika davitelja djece i napasnika zena eheheheheheh a gdje je tek Belkic s onim lijepim podocnjacima. ma dobit ce oni glasova mozda 3
to budo srbine...razvaljuj to :)))))
Pa doslo na naplatu sve sto ste vi radili posljednjih 20 godina.. Vi sad i ne postojite ali mi placamo vas ceh
SBiH - stranka koja nema ni lidera ni stranke
Kaze, izražava nadu da će građani FBiH odgovorno sagledati komedijaško vršenje vlasti u periodu 2010.-2014. i na narednim izborima dati svoje povjerenje na osnovu činjenica kako oni sami žive i kuda ide Bosna i Hercegovina, hahahaha! Nosite mi se s ociju, bando! 100% BiH, jel?? Mrs!
koji su ovo lopovi... Mosa BPS, mosa narodni heroj ... nas general !
šta rećI?Uvijek se ovi neradnici, poput Naše stranke i SBIH, prvi jave da osuđuju...Budmir je jedna teška sirovina i niko nam ne treba soliti pamet o tome
nema ih 100godina pa onda kad se pojave belaj naprave, a jesu stetocije...
oni se sad javljaju, a kad su nas unistavali i dovodili do ovog stanja onda nikome nista
ko je ono SBIH ?
oni koji su nas unistili i doveli do ovog stanja danas
uz SDA i Svesrdnu podrsku SDP-a...