Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da SBiH i njeni kadrovi nisu pljackali i krali ovu zemlju i da nisu uhljebljavali podobne nepismene poslusnike u kljucne institucije za zastitu drzave danas bi imao ko adekvatno odgovoriti Jeremicu. Ovako za kriminalnu interesnu grupaciju SBiH je najbolje da suti
Hoces reci da se vratio svojim srpskim precima. Ako moze on sto ne bi i ti Sultan- ionako govoris i pises srpskim jezikom.Turski ne znas kao i 99% bosnijanaca.
@@Sultan Uff kako te mati tako pametnog okoti
\"na putu ka okončanju procesa demokratske konsolidacije, ali ima još dva problema koje treba riješiti - a to su Kosovo i Bosna i Hercegovina\" Rat koji smo pokrenuli sa ciljem stvaranja Velike Srbije smo potpuno izgubili osim u Sjevernoj Mitrovci i na nešto manje od pola teritorije BiH
@ logika PODJELA SRBIJE!!! :D
Pa u osnovi, onaj genocid što je Miloševićeva genocidno-mafijaška Srbija organizovala u Bosni i Hercegovini, to je pokušala uraditi i u Kosovu ... međutim Albanci su mnogo pametniji nego mi u Bosni i Hercegovini, pa su uspjeli preduzeti mjere za smanjivanje efekata tog genocida ... u Beogradu je glavna politička aktivnost usmjerena na formiranje genocidno-mafijaške tvorevine tipa \"kosovska republika srpska\".
_@Jeremic Vuk....kopile Bosansko.
Jeremic je jedan obicni majmun, nista vise!
Odluka da se ova vazna vijest prenese u javnost usvojena je na sinocnoj sjednici Stranke za BiH na kojoj su prisustvovali svi clanovi Stranke za BiH: Haris Silajdzic i njegova hanuma i maksumcad, a kao gosti su bili Zeljko (Sejdo)Komsic, njegova hanumica Sabina i njihovo dvoje malodobne maksumcadi koji su takodje, uz srbijansku rakiju i tanan halvu koju nabrzaka sklepa Sabina, dali podrsku ovoj vaznoj odluci..I naravno ko ce drugi prenijeti ovu \"VAZNU\" vijest oli poznati sa-x.. hhahhhaaaaa....PRD...
jeremicu jeremicu ti malecki turcicu...!!! podjelit ces ti ali tvoja muddasca...ako ih imas...!!! jedno u beogradksom pasaluku a drugo u tursku odakle ti je porijeklo...500 godina nije malo...!!!
Jedino haris i njegova stranka reaguju???? Ostali sute ko p...e.Zato su namjestili igranku na izborima da maknu Harisa.Hare nas KRALJU.
podela kosova-podela bosne ;-)
Jeremija iznevjerio si Muslimansku krv i porijeklo
Jeremic dolazi iz familije Pozderac, pa ko veli da i on nesto o BiH odlucuje , paskovic mali
Jeremićevo sugerisanje „da predstavnici oba entiteta i sva tri konstitutivna naroda moraju postići konsenzus da bi se osigurala legitmnost i održivost“ Heto najbolje je haman slušati samo Hareta i Zlajoglua, samo \'nako kako njiha dvojica vele.