Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je njegov šef prodao i uništio firmi po 1KM bilo je negdje na 60 minuta
Efendicu sto ne kažeš kako je tvoj sef Cesir privatizovao pola općine Novi Grad, i kako njegova firma non stop dobija tendere gdje si ti Načelnik!
Mi nismo svjesni koliko je ova drzava korumpirana
Ovaj ČOVJEKA ubio i šeta na slobodi ..još "precjednik" stranke post'o ...mršššš rumenjak ...
Kamo vas kad je krenula tiha likvidacija Vranice. Jedno 600 mil.KM je u igri. I to pomenite. Ima jos šanse za spas. Ne daj Bože zemljotresa gradice vam TIBRA kako se pošlo.
Jedna i od tebe pametna!
Tuzilastvo nakon “istrage” kaze da nista sporno nije i sve se po starom nastavi. Oni svakako rade u sluzbi mafije.
Da li je u ihovoru navedeno ma sta se kupac obavezuje u smislu investicija i zaposljavanja novih radnika? U posijeratnoj privatizaciji nijedan ugovor pri kupovini nije ispostovan,, a sve uz svesrdnu podrsku agencija za privatizaciju i SDA koja je kontrolisala agencije za privatizaciju. Sve vjernici, muslimani, prvi safovi, ugledni gradjani grada Sarajeva i ugledne dzematlije svojih dzemata.
Korumpiranko, hajd ti obustavi izgradnju HIFA OIL kompleksa dok tužilaštvo ne okonča istragu i dok te sud ne smjesti u zatvor
Gotovo je to. Fadil i Bakir su davno rekli: Amin.
treba vidjeti ugovor i koliko se investitor obavezao investirati i zaposliti radnika ako toga nema u ugovoru novalica i kompaniju u zatvor
Ovo je ravno da eskimima prodaješ snijeg...et toliko smo zatucan narod... Sve pokraše
Boze koliko je smjesan i jadan ovaj Efendic i njegova zabih.ba hahhaha jad i cemer
Predizborni trik
Uglavnom, neko je popušio i neko će tek da popuši.
Rumeni se suprostavlja nečemu što je mogao spriječiti a nije.