Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar Sredoje Novic je uveo hinjski entitetska drzavljanstva na licnim kartama, cirilicu na genocidnoj licnoj karti i NARAVNO da Novic VEC 3 godine INTENZIVNO i PLANSKI pokusava prepisati Bosansku - Bosnjacku historiju stecaka i Bogumila na srbe genocidase i genocidnu fasisticku srbiju barbara ! Novic VISI PO UNESCO-u i LOBIRA za genocidnu tvorevinu i genocidnu srbiju barbara, djeluje aktivno protiv drzave RBIH-e, PRIMAJUCI NJENE NAJVECE DRZAVNE PLATE i pokusava 3 godine prepisati Bosnjacku Historiju Bosnjaka - Bogumila i Bosnjackih STECAKA na genocidnu serbiju i genocidase srbe ! Novic postavljen PLANSKI i TAKTICKI u "TROCLANU KOMISIJU podjele DRZAVNE I VOJNE IMOVINE na ENTITETE" , sto je protiv ZAKONA po odluci Ustavnog Suda i Ustava RBIH-e, ZNACI da su 3 clana komisije NOVIC, HADZIC i COLAK o podjeli drzavne imovine NEZAKONITO -HINJSKI POSTAVLJENI, IZABRANI I NEPRIJATELJSKI ORJENTISANI prema DRZAVI RBIH-i ! AFERIM stranki za BIH-u, ZMAJEVI BOSNE !
Kakav Ustavni sud,pa valja Mi smo vlast,Mi najbolje znamo šta ja najbolje za nas!
prvo uplatite nama posmatracima dnevnice koje smo zaradili na proslim izborima i tako pokazite svoju dosljednost,pa onada izdajite priopcenja i svoja misljenja lopovi.
neki cojek svaki dan ponavljao jednu te istu glupostili bi bio prebijen ili bi zavrsio u ludari ovi ludjaci slobodno hodaju gradom
neka bar neko brine o ovoj drzavi
iznjamke se na sledeca lica: jasin ravazde gradimir gojer hana hadz.iku.rav.etic deen derpi.ci.c zagi backovic safet halilovic beriz belkic amer jerlagic haris silajdzic hamzalija ibricic jata gavrilo grahovac kao i na njihovu mnogobrojnu rodbinu koja im je dala svoj glas na izborima
kako to ovi zamisljaju kako kazu implementaciju odluke ustavnog suda da ne sanjaju slucajno da to urade nezavisno od ustavnog ustrojstva bih slusam onog ceru eksperta iz poculice kod viteza on jadan to zamislja ovako ipripadala nam je imovin na teritoriji federacije a poslije ove odluke pripada nam i imo0vina na teritoriji rs malo morgen .
bitno je objasniti nasim poturicama da smo mi svi PRAVOSLAVCI I SRBI djedovi nam prodase vjeru za veceru
Od BiH treba napraviti jedno veliko jezero i sve pogušiti, tako da Republika Srbija ima otvor na more i izlaz na Neumu, a Republika Hrvatska da ima veliko jezero na kojima će imati hidroelektrane, i koristiti poplavljenu BiH za kupanje Srpskih i Hrvatskih gradjana, iskopati ćemo veliku rupu gdje ćemo mi Srbi i Hrvati ubaciti bagerima Sarajevo, Zenicu, Tuzlu u tu rupu i prekriti sve vodom preko ćega će prelaziti Srpski tankeri i Hrvatske brane
Neka aktuelni predsjednik SBiH odgovori kome je on lično već prodao državnu imovinu i koliko je uzeo love za to? Ovo je mahala sve se zna.
ovo su podguzne muhe sda
PA LJUDI MOJI DA LI JE MOGUUUUĆE, sbih se javlja, pa oni znaju samo iz šupljeg u prazno, mam.icu im, nije ih stid javljati se i pametovATI, UNIŠTILI SU SVE! Lopovi!!!
Smjesni su ovi, nema ih na mapi vec godinama. Vi ste svoje pokazali, i nema vas vise nigdje ,napravi te mjesta eto SDA!!!!
Zar ovi jos nesto prestavljaju u politici BiH. Pa ova stranka je dovoljno pokazala koliko je "sposobna", na nekim lokalnim nivoima, a da ne pricam na drzavnim... Jave se svakih 4-5 mjeseci, da nam protabire koju pametnu!!!
unistili nas, opljackali i sad bi se vratili da nastave gdje su stali, e pa nece moci!!