Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AUU IVICE BRE BAŠ ME NASMEJA :-) :-)
Nakon presuda ide ukidanje RS. Nikakvo skretanje sa ove činjenice ne dolazi u obzir. Najprije FBIH se transformiše u BIH.
neće se priključiti srbiji jer bi onda snsd ekipa izgubila vlast. lakše je skupljati pdv u bosni i hercegovini.
mozda on iz svedske bude medju prvima dole koji ce tvoju ma..jkkuu karataiiiii u bulju ....vjeruj na rijec... ima na hiljade koji ce dole doci ..nemate pojma koja mrznja se goji u nasim njedrima prema svemu sto mirise na vlascad..
Rasdo bi oni dali dio kosova za g e n o c i d n u al dobice k u r a c ...... Mnogi su kroz istoriju pokusavali prigrabiti BiH ali ona je vazda prezivljavala; sigurno ce i ovaj put ....dj u b r a d i prekodrinska :((((
ti u Svedskoj ili Norveskoj ili Holandiji, posebno. spremas se na to jos od preve socijale !
Genocidno prasence kidise na Bosnu i Hercegovinu kao i njegov vozd al ako bogda mi cemo ih spremno docekat.
Krajnje je vrijeme da Bosna proglasiu Srbiju za svoj pashaluk i da je pripoji sebi i opali par samarcina nacionalistickim kretenima!
Zasto muslim.ani ne zaprijete formiranjem isla.mske drzave, pa da vidimo kako ce evropa reagovati?
PA DACIC JE REKAO SAMO GOLU ISTINU,SILAJDJICA JE TO JAKO ZABOLJELO ILI STRANKA ZA BiH SAMO OVIM LAZNO-PATRIOTSKIM IZJAVAMA SAKUPLJA JEFTINE POLITICKE POENE,NISTA NOVO I VEC VIDJENO KAD SU ONI U PITANJU !
Zar nisi ti Harise bio najagilniji zagovornik dvoentitetskog uređenja u Daytonu!?
Mozda je vrijeme da se malo potpali i pitanje Sandzaka i Vojvodine pa cemo vidjeti ko ce ostati tanji.