"Ko je izdao i prodao Mostar"
0
SBBBiH: Za tešku situaciju u Mostaru krivac je SDA
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Koliko samo nisko može ići ovaj Fahro, koliko se samo ulizuje Zlaji? jadno i žalosno pa makar i za njega :(
ova stranka je podmetnuto kukavicije jaje od strane srbijanskih obavjestajnih sluzbi a ovaj iz mostara neka prvo zavrsi fakultet pa neka onda bude politicar
NARAVNO DA SU ONI KRIVI ZA SVE U OVOJ ZEMLJI DABOGDA NESTALI JEDNOM ZAUVJEK!!!!
Eto Bosna je na vas /propale kadrove/ da dođete na vlast i da je promjenite!
kriv je alija za avliju
Glasajte za mene i ja cu i do mostara napraviti sedam saobracajnih traka, i napravit cu i dole dva-tri tornja pa valjda i vi dole imate neku razvojnu banku da se razvijem.
medjede
Važno je da je čović opet na položaju i da sve redom gu zi kako on hoće . Nekoliko stotina hdz političara koji su se pokazali kao lo povska i profa šisti čka partija još uvijek gazi po narodu Hercegovine. Sad dobijaju i ratne zločince i biće još jači. Umjesto da pošteni katolički narod učini nešto pošteno i dobro oni se priklanjaju zlikovcima . I zapadni (susjedi) i istočni (komšije) se trude svim snagama da se nastavi drugo poluvrijeme utakmice .
Nikad ih nisam volio,ali kako ih Šćepo kudi,ovi iz SDA mi čak postaju simpatični
Sve češće se pitam da li su Muslimanski političari i javnost toliko daleko otišli u svom ludilu da više nema povratka ili još ima nade za vas. Na svim prostorima gdje je valdao HVO Muslimani su se vratili nakon rata. Tamo gdje je vladala ABiH povratak Hrvata se sprečava terorističkim napadima još od ubojstva policajaca u Travniku odmah nakon rata do pokolja na Božić ubojstva ministra do postavljanja bombi. I nigdje Muslimanima nije palo na pamet da predlože sustav kakav je u Mostaru, ni u Bugojnu ni u Travniku ni u Fojnici al sada više ni Ustavni sud nije dovoljno dobar za njih. najbolje da krene prosvjed Heljp đenosajd protiv Ustavnog suda BiH.
Bre deco da nije SDA nebi pao sneg u Mostaru.
i za snijeg?