Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Englez Nek si i ti naso jednu korisnu kod Fahre, drugu nes moc smislit do kraja zivota.
\"koment\" je: buahahahahhahahahhahaahah
Muslimani su u Jugi imali ista prava kao i svi ostali narodi, nije bilo stvari u kojoj su bili zakinuti. Muslimanska djeca su se mogla školovati kao i sva druga djeca, to što je stanovništvo primitvno i vladalo mišljenje, kao što i danas vlada, kakva škola, neka djeteta na njivi, ko je vidi hajra od škole, za to Tito nije kriv. Ja bih samo napomenuo, da Musliman ne predstavlja nacionalnost niti su mogli biti priznati muslimani kao nacija jer takvo što ne moože postojati. Greška je eventualno, što nije ispravljena greška sa kraja 18 i početka 19 stoljeća i nije ponovo uvedena nacija Bošnjak za sve narode koji žive u BiH, a vjera je privatna stvar.
da mi je naci onog oklepinu radoncica djegod u sumi da ga ja malo provucem kroz sake
ZAR JE OVAJ KRIMINALAC JOS NA SLOBODI ??? SVAKA DRZAVA U SVIJETU IMA SVOJE KRIMINALCE, SAMO U BiH KRIMINALCI IMAJU SVOJU DRZAVU !!!
sta bi s pejgambera fahre i ugovora s narodom? Nesto mu omrzlo da nas vodi u prosperitet kad je vidio da nece moci legalizovati svoj kriminalni kapital
sta je radoncicu,vidje li ste da je narod skontao da ste prevaratska,kriminalana i zlocinacka stranka,pa sad pokusavate da sklonite ime nalogodavca svih zlocina koje su pocinili,krasniciji,turkovici isl. narod zna fahro da je tvoja stranka plod sanu iz beograda i da si ti i tvoja stranka \"izmisljeni\" samo da bi se oslabili patrioti BiH.sad vam nije to uspjelo i nikad vise necete uspjeti da unistite Bosnjake i Bosnu,bjezi pljackarosu odakle si dosao,dosao si kao fukara a sad si \"gazda\",sram te bilo.
A hoće li se sad i on vratiti u svoj autentični zavičaj???
SARAJEVO-X.COM je najnedemokraticniji portal, portal koji sva prava na slobodu izrazaavanja zloupotrebljava u takvoj mjeri da je to degutantno i o.d.v.r.a.t.n.o...zaista vise necu ni posjecivati ovaj site i dizati im popularnost kada su ovako b.e.z.o.b.r.a.z.n.i Moj revolt proizlazi iz redovnog i sve cesceg zabranjivanja komentara ispod clanaka (kao sto ste sad uradili sa intervjuom sa gosp. Gratzom i nedavno sa amrom silajdzic,...), sto bi mozda i bilo u redu da se ne radi o selektivnim zabranama za osobe koje oni vole, simpatizuju, promovisu i guraju...Ili cete zabraniti sve ili nemojte nista...ovakvo postupanje je zaista sramnotno i o.d.v.r.a.t.n.o.
ja očekivao da će novi naziv biti SBB Fahro Mc Donald, kao ono niš! a, inače, presmješan je maleni, žešće!
Novo ime stranke Savez za bolju budućnost - šćepo Radončić - sluzbenik srpskog KOS-a
sad je SBB - FahrA
za ove sto fale tita, dali znate od kada ste kod tita priznati kao MUSLIMANI?? ako se ne varam tek 1974.. a rat je zavrsen oko neke lijepe 1945.. malo mu je trebalo.. a da je titonja sve podijelijo kako je bilo a ne jos pokuso i tudje da grabi nebi te jugoslavije nikada ni bilo..
\"Narcis je uvehnuo\" :))
Da bogdom ima jos jedan tito...sve bi bilo drugacije. S druge strane, poistovjecivati danasnji sdp sa titom je ravno sramoti. Tito nikad ne bi koalirao sa SDA :) Niti bi provodio majorizaciju nad hrvatima - ma koliko to nama bosnjacima mozda i odgovaralo.
Pomislih prvo da je novo-staro ime stranke \"Fahro\" a ono ukinuli Fahro a ostalo puno B.
šta fali titi oslobodio zemlju od fašizma, sporazumom Tito- Subašić vratio državnost BiH prvi put nakom 480 godina. Omladino, upoznaj se sa svojom historijom !!!!!!!!!!!!!!!!!