Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebih fahro uvlast al mora nemože država bez ućitelja likovnog a i korozirani ćega ope u zatvor metnut ako nebude slušo
@NemaViseMojSelvire stoko nepismena...ne bi,u vlast,ali,ne može,učitelja,će ga,opet,ne bude,slušao
Fahro, Bakir, Milorad, Frljovic, sve bi to u normalnoj drzavi lezalo po zartvorima ili sjedilo na elektricnim stolicama, ali ova napacena zemlja je preslabva za ovakve kriminalce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pazi ovo...sda napadala ovoga da je profiter i da rusi drzavu radeci za bia...a sada hoce da ga postave za ministra sigurnosti...ponosan sam sto nisam clan niti jedne stranke...mozda postanem kada se pojavi stranka koja ce se transparentno boriti za bolje sutra gradjanima BiH...i koja ce hapsiti ratne i posljeratne profitere...i naravno koja ce oduzeti nelegalne diplome i imovine vecini uhljeba...
Gledaj Fahre centafora 😂😂😂. Što si krečio, krečio. Izborni prag nećeš preći na sljedećim izborima, nadam se.
Nema riječi za ovu dvojicu....evo razmišljam kako ih nazvati...ali svaka pogrdna riječ za njih je preblaga
Šta je ovo danas pa nema na Naslovoj klixa nijedna o Dodiku. Čudo pravo, valjda kad može snijeg da pada može i klix bez Dodika hahahhaha. Opsesija
@Jusa Dodik je odradio svoj dio dogovora, znači, on poziva pripadnike vojske BiH da obuku uniforme vojske RS, Fahro kao pravi patriota, protiv svoje volje, al radi čuvanja BiH od Dodika, ulazi u vladt da Bakijem, svi dobijaju: formira se vijeće min., formira se fed. vlada, Bski izbrisao SBB sa scene, Fahro dobio fotelju i gradi toranj, a narod u BiH još više zavađen.
Užas da o nekome toliko pišeš po avazu i onda ulaziš u vlast
Ako udje u vlast izgubice i ovo malo glasova koje je imao. Dakle zaključaj stranku
Radoncic, čovjek koji nema svoje mišljenje. Kratko i jasno
SBB ukoliko želi da opstane, imalo, na politčkoj sceni i da se prestane blamirati, mora isključiti iz članstva gosp. Fahrudina Radončičća u protivnom slijedi brisanje sa politčke scene nakon što "rukovodstvo" SBB odluči da uđu u vlast ali ne zato što to oni žele nego to rade za rad BIH.
koje su pare u igri i kolika je pohlepa za vlascu kad covjeka koji mu je rahmetli roditelje i citavu porodicu,pa i narod izvrijedjao vise i od mladica i karadzica,on zove u vlast i to ga hoce za ministra e dobit ce te bakire ikad vise glasa al malo sutra
Eto necete bagro jedna..kratkoruka!
SBB=STRANKA ZA BOLjE BOGAĆENjE Naravno bogatim još više,siromasima zna se.
#fahro se popisa po #riđokosom
NE morate čekati četvrtak...ja vam kažem hoće SIGURNO .
Donesite odluku da mjesne zajednice i opštine konačno počnu funkcionisati , da se urede korita rijeka i da se jadni narod ne pati svake četiri godine, da djeca ne gube živote i da ljudi mogu koliko toliko normalno živjeti, krpelji jedni nezasiti!
Eto nece
Šta si ih iskrivio