Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se ovo kratki uzbudio?!
Fahro, nabijem ti tu crnku iz partije
@BiHer a ti si Izmetcic?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista ni vi Fahro niste bolji od Novalica ( iako je on sam od sebe katastrofa).I ti si kupovo kandidate popusene umhetnike i pjevace po Seheru kako bi popunio liste na nedavnim izborima
@DvajestriKomaSedam .... i veliki papak
Fahro koliko si bosanaca otrovao heroinom majku ti tvoju
MIŠA MEKINJAŠA TREBA POD HITNO SMIJENITI! KRIMINALAC I ŠIBICAR POKUŠAVA DA LOVI U MUTNOM PRED KRAJ MANDATA I KRIMINALNOJ STRANCI OBEZBJEDI NOVAC ZA KUPOVINU GLASOVA NA IZBORIMA 2018. GODINE S OBZIROM DA SU OSTALI BEZ POKROVITELJA ZUKIĆA I DŽANANOVIĆA!!
Pa da ga onda prodaju tebi izdajnice,najveci si izdajnik Bosne posle Abdica
Mozete vi pricat sta hocete, al Radoncic je upravu. Lako govorit lopov i psovat mu staru majku,al cojk rece kako jeste. Fadile, oprosti!
Fadil kao lik iz "realnog sektora" je napravio nerealnu kalkulaciju..cccc Pa dragi Fadile, kako da prodajes za 8 miliona firmu koja na racunu ima 14 miliona..pa nije cener u pitanju vec milioniii
Ne podnosim ni Fahru ni Fadila niti bilo kog politicara, ali po prvi put citam nesto pametno od Radoncica. Novalic je jedini covjek na planeti, koji kudi robu koju prodaje. Omalovazava Sarajevo-osiguranje, iznosi netacne podatke o finansijama ovog osiguranja i na sve moguce nacine nastoji oboriti vrijednost, a sa ciljem da neko debelo omasti brke povoljnom kupovinom Sarajevo-osiguranja. Zato je Radoncic u pravu, bez obzira kakvo misljenje imam o njemu
Na identičan način je premijer Hadžipašić odradio Energopetrol na žrtveniku Dragan Čovića. BAkirov komentar je tad bio: VRIJEME JE DA SMOTAMO ZASTAVU ! Sada se Dragan zadovoljio Sarajevo osiguranjem uz narvano zahtjev NIŠTA od PDVA na kaldionice. A šta je bilo sa Zukićem koji je tražio PDV ? ENO u Zenici na službenom putu :(( Sad pica šuti, jer su mu savjetovali da mu je nabolje da ništa ne radi i ništa ne izjavljuje !
tebi je maj,une mjesto u zatvoru a ne na slobodi ti si največa sramota uz Baketa kod Bošnjaka.Najviše ličiš na mafiozu Berluskonija a takva ti je i stranka
Kad bi i ostali slijedili ovaj primjer...
Ispricaj nam ti kako si dobio zemlju od ALHOSA da pravis toranj,kako si dobio zgradu oslobodjenja,kako si kupio stampariju...odnosno kako si sve to skupa oteo i ko ti je pomogo...
Kako se pod okriljem kriza tipa mudžahedini, dan nezavisnosti, revizija presude, treći entitet... ostvaruju pravi ciljevi ovih kriminalnih vlasti.
14.4 miliona na racunu Sarajevo Osiguranja a prodaje se za 8 miliona. E sad Novalicu objano nama hajvanima tu matematiku.
Potez vlade je takav da treba para za plate i rate kredita pa prodaji po dosta manjoj cijeni, sve tal radi! Režija u ulozi Fadila Provalića treba biti zaustavljena!!
Potez vlade je takav da treba para za plate i rate kredita pa prodaji po dosta manjoj cijeni, sve tal radi! Režija u ulozi Fadila Provalića treba biti zaustavljena!!
Fahro bakterija