Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli ste kaznjavat i one koji vas otkrivaju!!! Krasan primjer za sve one koji zele prijavit zlocin i nepravdu!!! Bravo zlocinci
Sabina neka si objavila fotografije vezane djece !!! Tako rade SAVJESNI GRAĐANI !!! A gospođi Prašović-Gadžo, GOVNO može biti veliko i malo, ali je GOVNO !!!
Sabina nije savjesna.Ona je samo pokusala da bude lukava.Imala je ona te fotke od prije.Boli nju dupe za djecu.Ona je to prikazala kad je njoj ttebalo.Gadura prava.
ja govnara i stranke. Pogledaj se bona prvo na šta ličiš i kojim putem si postigla svoje dosadašnje uspjehe, Ćudićka je za tebe gospođa na svim poljima
samo naprijed SBB
SBB je izmišljena stranka ako je uopće stranka,samo glasaju zemljaci,prijatelji i familija.OVA SKUPINA JE VEĆ PROPALA U MNOGIM kantonima jer takvih tamo nemaju.Znam mnoge te provenijencije koji su u, i glasaju za njih jer lični interes je najpreči.
Sabina treba odgovarati za ono sto je protivzakonito uradila,uznemirila je mnoge roditelje i siru javnost,a posebno nanijela stetu zavodima koji se brnu o djeci sa posebnim potrebama.U tim zavodima rade strucne osobe,doktori koji poznaju problematiku svakog djeteta i njihove pshicke problme. SBB nije donio takvu odluku bez razloga.
Kaže izreka:Selo gori,a baba se češlja...E, ta baba je SBB...
da nije žalosno bilo bi smiješno
Ovo je bukvalno "shooting the messenger" politika. Haram bilo svakome ko glasa za ove uhljupe na sljedećim izborima, SDA SBB HDZ SDP to su jahači apokalipse za BiH.
Podrška za Sbb i njihov rad,
Tako je Sbb, bravo
Ja kontam oni ce traziti smjenu drljace kod ono kontra fuj
Sve po spisku vam!
Tako je, samo kazniti. Je li se pitala kako je roditeljima bilo kada je ovo iznijela u javnost. Ovo je samo los pokusaj da se dobiju politicki poeni ali se mala zeznula
@Jasko963 Očigledan sbb ovac komentar,Prefrigan i neotesan,koji naginje da pokupi sve što mu ne pripada.što Smrdončiću paše.Dovoljno je reči odakle je i sve postaje jasno.OkolinaDurmitora ili blizu tome.
Sanela ovo ti je jedan od zadnjih minusa, izdajice !!!!
Tako i treba, samo po zakonu.
I treba pokrenuti postupak protiv nje.