Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRODAŠE IZMETBEGOVIĆ I PIZDIĆ SVE!!!
Da je Batmanov Batler bio varalica i izdajnik kao što je Izetbegovićev Batler Fahro.... Batman bi završio karijeru već u prvoj epizodi.
Kada je SDA SBB rodjena tada je iskopan mezar i Bosni i Bosnjacima i Bosnacima a samim ti i Islamu na ovim prostorima.Radjanje SDA je u isto vrijeme smrt Bosne.Od 91 uci u kolaliciju sa SDS i HDZ moze samo maloumnik sa sumnjivim namjerama.Hrvati i Srbi i njihove stranke imaju pravo na avanturu i expirement jer imaju rezevrne domovine.Ako prodje prodje SDA i Bosnjaci nemaju.Samo bosanska ideja nas spasava.plus postenje i pravda i istina.igrati istu igru sa njima je propast .
Dokle će više ovi kriminalci (SDA) i njihovi robovi terorizirati ovaj narod, sada Sarajevo osiguranje prije par mjeseci trebala se Opća bolnica pretvoriti u turski hotel, u naredni par mjeseci će probati i Elektroprivredu prodati ,lagano nas koloizuju pod Turke i Arape a ovaj jadan narod ne vidi šta nam rade ovi ZELENI sa svojim budalama koji i h podržavaju i brane!!!!
Nešto se ušutili onaj Munja i Alfa Omega (čitaj Beta) mora da će ih šefovi postaviti za direktore kada uspiju kriminalno i fiktivno prodati Turcima ili Arapima?!
Sve na prodaju stavljaju, nekim fiktivnim firmama, uz neke nagodbe...a zna se koji su za to zaslužni! Ovakvim stvarima stati u kraj!
U potpunosti podrzavam zahtjev SBB stranke,najlakse je prodati,treba se potruditi pa.odrzati i oziviti isti.SBB stranka je jedina stranka sa zdravim i realnim razmisljanjem za buducnost naseg naroda.
ajmo sad BP (Baketovi puleni) udrite po tipkama...jednostavan to ide "Sarajevo osiguranje" i za jedno 3-6 mjeseci odose i bolnice...pa stoko jedna, e znate sta, kako sve rasprodajete, hajmo se igrati igre "Vrati se odakle si dosao" i jos bolja " Jel ti dosta stoko"... a govorka se da ce nam "bratska" Turska preuzeti bolnice preko svojih osiguravajucih firmi, pa moj BOSNJO ti sa svojim primanjima moci ces samo kod veterinara...al sve je za ljude ha jel tako..
Sjetim se one pjesme i skontam da je to SDA-SBB himna Lopov lovov uvjek osjeti- znaš ti ko sam ja znam ja ko si ti
Sjetim se one pjesme i skontam da je to SDA-SBB himna Lopov lopova uvjek osjeti- znaš ti ko sam ja znam ja ko si ti
Odličan potez SBB-a, a ovakvi potezi SDA su za najoštriju osudu..sve dadoše u bescjenje
Grande , samo grandeeee....
JEL TO NISI U TALU PA SE BUNIŠ
Mozda je bolje da se kadiduje za premijera Srbije odakle je i doso... Svima bi nam lakse bilo ...
A sta ce biti sa policama osiguranja ljudi koji je imaju u Sarajevo osiguranju?
Fahru za prvog u Bosnjaka!!!😂