Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukloni Vahro sve koji te mogu pritegnuti....
HEbo ti ja financijsku policiju u vakvoj zemlji KOJA NEŠTO RADI I ISTRAŽUJE. Oduzeti joj sva sredstva potrebna za rad pa nek onda radi šta hoće, a ne da tura svugdje nos i đe joj je mjesto i đe nije. PSotupiti isti koa sa kantonalnim tužilaštvom koje je prvostepeno nadležno za sav kriminal u FBih pa skupilo 145 000 neprocesuiranih krivičnih djela koje 8 tužialca nisu obradili !
mora da je finansijska stisla fahru :) Čuj ti logike, da uskrate sredstva umjesto da uštroje kako treba i povećaju broj inspektora i unaprjede rezultate. I naravno, smanji feni da riješiš konkurenciju avazu :)
Da nije direktor otkrio kakve malverzacije u Havazu?
a sto ne idemo logicki: kad si zadnji put cuo za instituciju finansijske policije ili ovog direktora da je ista rekao?