Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od partije ciji je sef nastavnik likovnog kojem se sudi za organizirani kriminal... a u partiji mu kandidati za ministre kurve, pjevaljke, starlete i mali od skandala... Dokazali ste da ste dno dna, nemate sta vise ispravljat... Predvidjam vam sudbinu (kvazi)komunjara
@Vlahofobija pa samo najnaivniji su mogli vjerovati da Fahrudin Radoncic moze napraviti nesto ozbiljnije. Ljudi koji valjaju u toj stranci se mogu nabrojati na prste jedne ruke, a vecina postenih ju je davno napustila. Za mene se radi o klasicnoj interesnoj skupini koja je ostvarila nekakav rezultat zahvaljujuci katastrofalnoj vladavini prethodnika, prije svega SDA i SDP. Glasove su i dobili tako sto su se predstavljali kao alternativa ovim strankama, da bi na kraju otisli u koaliciju s njima.
Jedini razlog ulaska fahre u politiku je da zastiti svoju mafijasku organizaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovi iz SBB-a su najveci licemjeri. Osim sto su, zajedno sa avazom, do sada svakog godisnjeg doba mijenjali koalicionog partnera (novog proglasavajuci najboljim, a pljuvajuci po starim partnerima kako covjek ne bi ni po cetnicima) evo sada pokusavaju ovim populistickim metodama ubrati koji poen. Otkud Albinovicu uopste sansa da bude vas kandidat? Stvari koje je radio su vam morale biti poznate kad ste ga predlagali. I da nije bilo ove medijske galame ne bi ga nikad smijenili. Licemjeri.
@tuzlak458 Da. Biti ce licnost dana u Avazu. Mislim, i ovaj Albinovic bi vjerovatno bio da raja nema internet, prije svega drustvene mreze, koje ovi nasi robovlasnici jos uvijek ne mogu da iskontrolisu.
Sad mali u njemackoj pusi ku... jes im ga sukno
Mene je stid ko sve ima neku vlast u drzavi
Dzabija je covjek koji vjerovatno slusa klasicnu muziku, omiljeni su mu klasici ruske knjizevnosti, nema fejsbuk i redovno posjecuje muzeje i divi se spretnosti vajarskih ruku. Od silne sklonosti prema umjetnosti, nije stigao da provjeri ko je doticni gospodin kojem daje fotelju.
Zanimljivo mi je otkud da ubacis "rusku knjizevnost" u taj mix.
@_Hodi_ bez nekog posebnog razloga. spontano i pomalo ironicno htio sam da naglasim jad i cemer u kojem zivimo.
I Anu Babic razrjesite svih funkcija.. Kako se ona odjednom uvali u politiku i fotelje jebote dan. Operska pjevacica zastupa u kantonu .. Koji smo mi debili od naroda pa to nema ni u Nikaragwi..
Ona je operski kur ac, kurava obicna.
Derpe
Kada će na red onaj protjerani pedofil iz SAD-a, pa onaj potkupljivi košarkaški sudija i profesor iz Tuzle, pa glumčina sa akademije u Prištini, pa propali Beganović.... Naravno šef im ga, koji ne izlazi iz suda!
Mogao bi on sad izdati kakvu pjesmu dobru je medijsku paznju dobio
https://www.facebook.com/Istaknuti-Bo%C5%A1njaci-u-okvirovima-s-cvje%C4%87nim-dezajgnom-861188340617083/?fref=ts poyyyyyyyyyyy
Nije znao buahahahhahahahahahahahaha
A bio je kadar, nema šta...Bruka!!!
dobro je da su ga skinuli ali mala je to vadiona nakon ucinjene stete.
E da sad vidim istrazivacko novinarstvo. Adis Dzabija, predsjednik OO. SBB Star Grad je izjavio da u komisijama ima i osoba koje su u zatvoru, samo da treba ispitati. Bujrum novinari, navalite na posao.
Retard ovaj neki dzabija izgleda.
Svi pošteni građani su davno napustili ovu stranku kada su shvatili da funkcionira po istom principu kao i sve ostale!
ova stranka je dno