Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze umjesto puta mladih muslimana. Svakako je vise on dobra donio jednom recenicom od ovih mladih muslimana koji su muslimanima donijeli jad bijedu i rat.
@zakzak mora da si ti jedan od pomenutih , pi*** ti materina !
BosnaUAmanetu , marš hebo ti pas mater vlašku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAHA SAD SDA-OVCE GLEDAJU I ČUDE SE KO JE OVAJ ČOVJEK...
ne zezaj, bOkir i Narod znO!
@FahroScepoKepec bit ce za tebe cMaraka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ce nam ulica nazvana po njemu...Pa imamo mi dovljno svojih demagoga....
Svaka čast za inicijativu! 👏👏👏
Majkl Džekson je poslao lijekova i hrane u vrijednosti 40 miliona Bosni. Bošnjo ne zaboravi!
Bravo !! Svaka cast! Tako se razmislja a ne ko ovi fildzan efendije koji sebe samoprozivaju pravim bosnjacima do podne u dzamiji od podne u kafani s rukom u tudjem djepu ili peru negdje pare a njihova telad i kvce za to vrijeme ih dizu u visine i ispiraju mozak ovom jadnom narodu
Ove sbb-ovce nemaju ni tacke, ni zareza, ni velikog slova...
Bravo za SBB!! Bravo za buducnost!!
Bravo za SBB!! Bravo za buducnost!!
Zasto bi kad mozete davati po fasistima kao i obicno
@BOSNJACKIpreporod sta bolan pricas ...jesi ti normalan ..pa scepi dali funkciju i odma covjek sa CETNIKOM ZUBCEM ZAPALIO PREDSJEDNISTVO ... KAKAV SCEPO DILER HEROINA IZ GUSINJA , DA ALIJE NIJE BILO NEBI NIKAD NISTA IMAO .... E MOJ BOTU IZ TORNJA !
@BOSNJACKIpreporod halo ludilo scepo je diler heroina , najbolji drug keljemdija ...ceka ga duuugoo sudzenje ..takav covjek ne moze biti predsjednik ...jesi ti LUD KO CE GLASATI ZA SCEPU DILERA ????
@BOSNJACKIpreporod kakva auta , sta je sa keljemndi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ko ga je deveo 93 u Sarajevo ? da nije mozda SBB ili SDP ? ili MOZDA CETNICI I USTASE !! MUSLIMANI SU GA DOVELI U SARAJEVO !!! i ZBOG BOSNJAKA JE DOSAO ! A NE ZBOG KOMUNJARA !!! SMECE JEDNO CRVENO !
ljudi moji vrsi se strasna propaganda protiv SDA i Muslimana u BiH !! Pazite se
U svakom slucaju prijedlog je za pozdraviti i covjek je to zasluzio i jos kad se uzme u obzir koja je to planetarna velicina ,onda to dobija jos vise na znacaju. A da SBB kupi na na ovom izborne poene to je ocigledno.
Može li toranj da se tako zove iako su u njemu tornjaci ? :D
ima dobrih p*čića u ovom sbb-u ;)
pa i nema nista drugo ...kurva do kurve
Odličan prijedlog, podržavam ga.
Sto se Scepo proba da uvuce u paksu zapadu na brzaka