Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je kriminalizirana Zilha Ademaj obični potrčko lude i bahate Sebije Izetbegović. SBB mora hitno zatražiti smjenu kompromitovane Zilhe Ademaj.
..bot.
@TheAQmegaX vidi joj gloove ba
jebe se nje,ona je zaposlila u Elektroprivredu onog maloumnog sina sa diplomom iz Travnika!!
;) eee.. ta licemjernost
Boli nju briga što ćete je otjerati. Ona već ima novo mjesto od SDA Podobna igraljka
Ona je Ministar zdravsta Kantona Sarajevo Kakve to veze ima sa Federacijom A SBB ce kao žrtvovati svoje za dobrobit svih. Ma, idu izbori!!! Fuj sve stranke
Ona je Ministar zdravsta Kantona Sarajevo Kakve to veze ima sa Federacijom A SBB ce kao žrtvovati svoje za dobrobit svih. Ma, idu izbori!!! Fuj sve stranke
Sta se ovi Scepanovi javljaju pa oni su u svemu najgori...
Nikad nije trebal ni biti birana na to mjesto. Već dugo šuti, Konaković govori umjesto nje
Nikad nije trebal ni biti birana na to mjesto. Već dugo šuti, Konaković govori umjesto nje
Ja posrzavam Zerinu Patkovic.
Nisi vise biraci budale....SBB ide u historiju kao stranka za BiH.
Ovaj SBB evo vec drugi put pred izbore doslovno “zarati” sa SDA, a onda se cim izbori prodju, slizu i postanu dio velike “bosnjacke” koalicije. Kome vise prodajete maglu, Fahraonovi dupelisci?
niko nista ne zna... svi laju u prazno
Krivo mi, ali je fakat Fahro u pravi....
Koje su ovo ublehe, pa vi da tako stvarno mislite riješili bi to sa svojom ministricom za 24 sata, a ne ovako javno, preko medija i kao da vam mi sad aplaudiramo, PREJEFTINO GOSPODO!
pa počnite od ministra Bate u TK koji je trazio od suda da zabrani strajk ljekara....lazovčine licemjerne
Sebiju treba smijeniti tu se slažem 100%, ali u isto vrijeme mi je smiješno kako ovi iz SBB-a uvijek u predizbornoj godini počnu glumiti opoziciju, a sa SDA su u vlasti i ne pomišljaju da izađu, jer ko će se odreći novca iz javnih preduzeća i ostalih benefita.