Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cevra sitni kriminalac trosi cerku jednog od najveci lopova koji je ovom zemljom hodio hadziflasica .taj bi guzova i karadzicu dao .on bi sutra bio i potparol sds-a .pogana balijetina
kojim se kriminalom bavi?
@sbb Pa i šev mu je bio na nekim američkim crnim listama. Baš me zanima koju je cijenu platio da ga skinu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece Crnogorac da skonta da ne moze biti predsjednik BiH.
Ne interesuje... a ovamo tajni pregovori sa Bakirom sve u šesnaest! Fahro mora da se spašava po svim pitanjima Avaz nema ni Jurišički da isplati dosuđenu naknadu. Samo 1000 KM, jer sud kaže nema od čega da se naplati Avazu!?!?
A jest mi drago što nas ima mashAllah preko 201. 000 za Fahru
UVOD U FAŠIZAM "Strah od razlike", Ur-fašizam ojačava i pridobiva podršku time što iskorištava i raspiruje prirodni strah od različitog. Prvi znak jednog fašističkog ili predfašističkog pokreta upravo je strah od došljaka. Ur-fašizam je tako, po definiciji, rasistički. Korijen nacionalizma su u fašizmu koji jedinu privilegiju dodjeljuje činjenicu da su rođeni u istoj zemlji. 1.U Fašizmu modernizam je ležao tek na površini jedne ideologije koja se temeljila na krvi i tlu. 2.Otud kultura postaje sumnjiva čim ima kritičke stavove. Nepovjerenje prema svijetu intelekta uvijek je bio simptom fašizma, od Geringovog otvorenog stava: "Kada čujem riječ kultura mašim se za pištolj" 3."Neslaganje kao izdaja" Nijedno sinkretističko vjerovanje ne može podnijeti analitički kritiku. Kritički duh dovodi razlike, a uviđanje razlika je znak modernizma. U modernoj kulturi znanstvena zajednica cijeni neslaganje kao način unaprjeđenja znanja. 4."Fašizam je nastao iz individualne ili socijalne frustrac
Predlazem da se jedni drugima najebete matera, govnari. Da vas hoce stici neka nesteca cvilili bi kao ranjeni kerovi.
- Iza srednjovjekovnog i isilističkog kamenovanja premijera Srbije stoji bošnjačka državna mafija. Nema otkrivanja počinilaca, jer bi to dovelo do vrha bošnjačke politike. Tog dana je trebalo pokazati da bošnjačko-srpski suživot nije moguć, jer da je Vučić ubijen, uslijedila bi odmazda. Nekome je to bio plan i taj opstruiše istragu. Bošnjaci su u ovom slučaju trostruko poniženi. Prvo, varvarskim kamenovanjem premijera Srbije. Drugo, Vučićevom demonstracijom u Beogradu kako se ponaša ozbiljna država i vlast, te treći put opstrukcijom istrage, pa ni nakon mjesec dana niko nije procesuiran za tako brutalan čin - istakao je Radončić.
Jebo te Kradončić
S.H: Vučić je u procijepu želja i mogućnosti. Neke stvari bi da " zaobiđe", a da ne oskrnavi postulate Memoranduma 1. No, nemože se sjediti čak na tri stolice, samo jedna ili ni jedna tj. pakt sa Rusijom i rat sa ostalim svijetom!
Sto je mogu ovih SDA-ovskih placenika koji samo cekaju bilo sta od klixa a tice se SBB-a da se nakace na komentare i uzmu svoju dnevnicu od Baketa
Ne treba biti nociji placenik da mrzis tog zlotvora za kojeg su zrtve srebrenice isilovci a Vucic licnost godine. Ja nikada glaso nisam niti me neko placa ali od sada cu glasati samo da taj krmak ne bude prvi u bosnjaka.
Šćepo...još malo,Šćepo...
nasravnik likovnog se nikada nece vratiti u rodno mjesto. to nije mjedto nego vukijebina
nasravnik likovnog se nikada nece vratiti u rodno mjesto. to nije mjedto nego vukijebina
SDA neki dan preko Bakira preko Čampare na FTvu preko Zukica ovdje na klixu zovu Fahru i SBB u vlast, a Fahraon im ga spiči i kaze im vi ste ba radikalna bagra i lopovi i sa vama ko napravi vlast je lud! Ali zaista ko vise nije shvatio nakon svega evo samo nakon ovih izbora sta je ta SDA, ta je to radiklana stoka teska ona fuj balijska koja bi matere prodala za malo fotelje, pa taj je stvarno lud!
Evo i Mirsade kurve scepine.....jeli te nategao Tornjak jutros droljo. Nesto te nije bilo u zadnje vrijeme, to vas scepo reaktiviro da umanjite stetu nastalu njegovom izjavom da su SREBRENICANI ISILOVCI
SDA naprosto nikada nece odustati od propagande da su svi koji nisu uz njih rusitelji bosnjaka i bosne....rade za cetnike i srrpske interese karadzici abdici itd...a najironicnije u svemu je da je upravo ta SDA dala Herceg Bosnu bobanu i RS Karadzicu...i ko je sada ovdje lud? To je zaista jedna radikalna stoka kojoj trebamo svi kolektivno se mrtve majke najebat!
Ti ko da si iz dijaspore jbg.pravi sljam
Majmune nije to SDA propaganda nego izjava koju je napisao u svom Avazu......srebrenicani isilovci
Na ovu sliku i krava bi povratila
pa povrati volu
SDA nikad moj glas nije dobila niti ce , ja razumijem ove sto su se uhljebili preko stranke pa moraju da glasaju za njih . Al sta je s ovom bijedom koja nema sta da jede , kakav je to mentalni sklop u ljudima , 20 i kusur godina sve dublje tone , nikakva napretka nema i ono opet glasa za njih . I kad ga pitas sto si glasao za njih , kaze pa za koga cu . Bar su nasi , to je glavna deviza . Boze ti sacuvaj .
SDA naprosto nikada nece odustati od propagande da su svi koji nisu uz njih rusitelji bosnjaka i bosne....rade za cetnike i srrpske interese karadzici abdici itd...a najironicnije u svemu je da je upravo ta SDA dala Herceg Bosnu bobanu i RS Karadzicu...i ko je sada ovdje lud?
Izaberi neku gradjansku opciju ,nikako stranke sa nacionalnim predznakom . naravno , ni SDP ne dolazi u obzir . Ni oni nisu nista bolji .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto, ti nas interesujes
Avaz kso da uredjuje Vucic licno a Fahraon sve vise zvuci kao Seselj devedeseti .gusinjac je definitivno srpski igrac