Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta covjek uradi !!!! Prvi put na izborima i kakav rezultat ostvari jos plus ga krali... RESPEKT FAHRO!!!
Pa idi u sandžak, štos\' dolazio???
Jest stvarno, ponoviti izbore za presjednistvo!!!
U...................S.........................R..........................A.............N.......................E SErajlije, ksenofobi imbecilni. Bolje i u Sandžaku živjeti nego u palanci kakvo je Sarajevo.
Ko je i očekivao od ovog mamlaza da prizna poraz. Fahro interesuješ nas kao lanjski snijeg.
Pusti Fahro neka se utope u crveno-zelenoj nakaradnoj koaliciji koju 70% SDP- ovih biraca ne podrzava .... Ta koalicija je tako koncipirana da se tesko moze smanjiti adminsitracija obzirom da su u istu uposljavanji vecinom SDA stranacki podobni nepismenjaci, da se nece moci procesuirati kriminal mito korupcija i nepotizam i itd td. Samo ih pusti i smjeskaj se sa strane jer SDA nije vise legitimni predstavnik Bosnjackog naroda posto je za nju glasala njena masinerija uhljebljena na budzet niti je uz nju IZ dok SDP savezom sa njima gubi kredibilitet kod biraca tako da na slejdecim izborima SBB ide preko 50% ...
daj ba Fahro ne SE.RI. čuj slogana ba \"pobijedimo beznadeže\". pa na beznadežu i sirotinji i švercu si napravio onaj \"mali\" toranj. p.s. ružan si pravo da bi bio predsjednik.
daj ba Fahro ne SE.RI. čuj slogana ba \"pobijedimo beznadeže\". pa na beznadežu i sirotinji i švercu si napravio onaj \"mali\" toranj. p.s. ružan si pravo da bi bio predsjednik.
Nešto mi nije poznato da su firme iz Zap. Hercegovine i do sada plaćale poreze!!! Ako se nastavike k.u.r.ci .ti ima lijepo da prestameno kupovati sve što ulazi preko vaših firmi u BiH i da prestanemo uzimati kredite u Unicreditu pa da vidim ko će više plakati. Ovo sa Željkom nije u redu ali malo poredaj fakte prije nego što počneš prijetiti!!!
Pokrali ste našeg Fahra, mi smo bili spremni da uvedemo promjene a vi glupi narode to nećete. Ko će vam sada napraviti 14 traka od aerodroma do centra Sarajeva. Da ste nam dali državne pare mi smo to znali potrošiti!!
nemoj obmanjivati javnost i kenjat napamet, on nije \"sandžo\" nego je čovjek iz Republike Crne Gore;
ne priznajemo ni mi tvoje oblajhane i isfenirane finansijske izvještaje
ko se ljuti, uvalim mu kruti!
FahrU prvo treba dati test iz padeza. Ako tacnost bude 51% onda halal nek ide u predsjednicki kabinet.
U Brčkom su davali SDA-ovci ljudima mesa ko glasa za njih ( potvrđeno u BRKI)