Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vlada se zadužuje moj FAHRO, jer HDZ nezaobilazni dio te vlade neće da plaća 15 miliona KM mjesečno kladioničarskog PDVa, neophodnog za njeno funkcionisanje :)))))))))))) Dakle SVI hebu, a samo se ti MUZAFERE kupaj !
sTA BOLAN moj fahro,,? Pa,njegovu stranku cine lopovi, mesari,kriminalci,zene kriminalaca,,kurve!!! j
Dakle, ako neko tvrdi da je parlement baš zasjedati kad je nestalo para za plate parlamentarcima, eh čista koencidiencija, onda je i čista koencidiencija da je FBiH uzela kredita MMFa taman toliko da začepi HDZ kladioničarsku rupu, a Srpska taman toliki da začepi rupu ŽEljki !
BEGANOVIC JE POZNAT KAO VELIKI STRUCNJAK!? MESAR IZ VISOKOG:))))
SBB je propao totalno u očima naroda .Jedini nacin da se isprave jeste da pometu svoje nesposobne kadrove i da zahtjevaju da sda uradi isto .Postavljanjem sposobnih a ne podobnih mogli bi napraviti vidljiv napredak .Bez toga idu u istoriju na sljedecim izborima !!!
Koji su to ( sem Juska) sposobni kadrovi za revitalizaciju bilo čega u Bosni?
O majko cuj ovog fahrinog uhljupa.....DS rade svoj posao 😁😁😁😁 shit of the week
Ne treba nikome dati platu.Možda bi ozbiljnije shvatili svoj posao.
Bosnjaci i njihovo jedinstvo.... Treba vas pustiti jos 6 godina da ispastate zato sto ste SDP-u okrenuli ledja, vas nepismene idiote
Misliš lijevoj orijentaciji?
@alejalipa92 ne, nego bas komunistima kojima su se tvoji roditelji zakleli na vjernost i na osnovu cega su dobili sve ono sto ti danas posjedujes, pa kad su pomislili da ce jos vise dobiti od Alije potrcali su da za njega glasaju. I tako svi vi koji se bosnjcima zovete. Zato danas kopate po kontejnerima. i jos ce te kopati duugo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrs stoko bezobrazna. Sto se niste oglasili kad su obicni ljudi strajkovali gladju sto plate duze vrijeme nisu dobili? Zaduzivanje zbog vrhunskih lopova poput Fahre, Bakira i Dodika, obratite svom Fahri majmuni.
majkemimojemile milina ih je citati............ne znam sta bi me uspjelo svakodnevno ovako nasmijati kao oni !!!!
Negirao je da je sjednica sazvana zbog isplate plata ističući kako je riječ o čistoj koincidenciji. Eto neka po cistoj koincidenciji na istoj sjednici rijese plate rudara, Krivaje i ostalih sje8anih firmi koje su do kraha oni doveli svojim "radom".
a sto ovaj nasir zabi autogol vladi...ko spahic....
joj majmuna samo me nervirateeeeeee
Jeko ova palvusa?