Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 maraka nezaposlenima, a sebi gnjide povecale platu za 500 KM, a jadna penzija obicnog penzionera 300 KM. KO GLASA SA ISTE ON JE HITNI PSIHIJATRIJSKI SLUČAJ !!!!!!
Arnaut i becirovic zadrzali 5 joja nisu uplatili u pomozi ba ko bake
Majke mi mile, ima li odvratnijeg, poganijeg, ruznijeg, nadobudnijeg lika od onog Damir Arnauta. Pa kume, pametnice nasa ajd u firmu pa da vidim ko ce tebe platiti 5000 KM koliko uzimas u politici. Nece niko!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok god voditelji, pjevači, glumci i kuhari budu u parlamentu bit ćemo najsiromašnija zemlja u Evropi.
nemoj tako, evo za ove izbore nemamo poznatu bh politicku licnost, Jerka Ivankovića Lijavovića i onog voditelja emisije 60 minuta ahah ko meni drzavu vodi Boze cuvaj nam pamet.
Tako treba Sanela,neka podjele novac koji ste tražili,a ne da daju po svom nahođenju kako oni hoće. Novalić se ponaša kao da on vlast,a ne krivični optuženik za provjeru. Bravo SBB
Ne piše se uredu nego u redu. Nepismeni ste do bola.
SBB dao dobru inicijativu evo hajde ali treba više ljudima objasniti šta je ovo tačno! Pa gdje su pare OD NARODA Novaliću???
Dobro je da se pravi pritisak jer ovaj novac se konacno mora podijelti svima nama pa zivot je postao pretezak ovdje ljudi!!
Da ste Ukinuli Kantone bilo bi vise...ali se koalicioni partneri nece odreci svojih skupih stranacki fotelja..!?
Narod nikad nije teže živio, cijene nikad nisu bile više, penzije nikad manje u odnosu na životni standard, a oni opet ne daju pare!
Zašto se ovog nisu sjetili za vrijeme korone.A što se tice njenog izlaganja apsolutno je u pravu da je ovo premalo novca i da se treba povecati bar duplo.
to je onih 100km sto smo namirili na onih 200 od vaucera sto smo dobili
Sta ba 100 miliona KM subvencija za gorivo?!! Jel to hifa toliko jaka da joj drzava ne moze narediti da vrati cijene u skladu sa cijenama na trzistu? Treba hificima lopovima ove subvencije dati jel? Barel 95-97 USD isto kao i prije kada je litar bio 2,20 KM. Istrazite to novinarcici. Nemojte samo prenositi vijesti.
Samo zbog ovih 100 KM necu glasat za SDA
Ove phichke politicare, tioa Pedja Kojovic i Sabina Cudic, dok su sad na ulici treba samo pitati: A koliko para vi zaradite mjesecno? I bjezace od vas ko od djavola
Bas me zanima ko ce za ovu kokos glasati? Kad je vidim ne izlazi mi se na izbore, a onda skontam da bas zato moram izaci.
Evo ocam ko hoce glas, glas za predsjednistvo 500 KM, Parlament 400, Kanton 350. 😂
hajde neka Radonjcic namiri
Ma djetatam, moze stoja. Sto se kaze, zlu ne trebalo.