Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hiljade ljudi na tribinama diljem BiH, opšta omiljenost Radončića u narodu i politika koja će završiti epohu dvojca bez kormilara, odnosno Bakira i Sebije, zaista je uplašila silnika koji je u životu srušio sve, pa i samu SDA"
TAKO JE! ALI DOLAZI KRAJ STRAHOVLADI DINASTIJE IZMETBEGOVIĆESKU! ☝️🔚🔜
Odlično rečeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Kad Fahro vodi Fahro i pobjeduje! Zbogom 28godisnji pomahnitali kriminalci!
Kako ce Fahro maestralno pobijediti u oktobru to ce biti za historiju.
Sa Fahrom na kraj svijeta ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kiti se šehidima Radončiću,jer ni sa jednim poginulim u svojoj porodici,nisi u krvnom srodstvu,nabrajaš poginule zetove i slicno,a niko da ti više to obznani.S ovim malim Alijinim si bio dio vladajuće koalicije,slažem se da se nije loše prati od toga,a možda bi ti bilo dobro da malo dostojanstvenije dočekaš izbore,bez mnogo bljuvotin,pa bi i rezultat mogao biti bolji.
Lik izgradio sve od našteljenih državnih kredita namjenjenih za razvoj privrede (privatni toranj je nekako privreda?) i ja bi tako od državnih para mogao biti graditelj i po
Priča se da je jedan čovjek koji je redovni glasač SDA stranke pitao neke na vlasti SDA-ovce: "volite li vi mene?" Kažu SDA-ovci: "Ne volimo ali nam treba tvoj glas na izborima da ostanemo i dalje na vlasti." Kaže redovni glasač SDA stranke: "tako znači, tu izgleda nema nikakve ljubavi već samo goli interes, e kad je tako što sam glasao za SDA glasao sam, nikad ja više neću glasati za SDA, čim SDA ne voli mene ni svoj Bošnjački narod već ste sami sebi postali dovoljni."
Mislim da je Fahro pravo pogriješio što je opet sebe kandidirao očekivajući treću sreću u Predsjedništvu.Da je kandidirao za Predsjedništvo lijepu Lejlu, visoku crnku iz Gradačca imao bi puno više izgleda, narod bi masovno dolazio na skupove da je vide a pogotovo da se s njom slika :) Ko zna možda bi se čak i ja prevario pa glasao za nju hahahahaha :D a ovako ništa, piši propalo Fahro, kasno će ti biti poslije poraza kajati se i plakati.Imao si šansu džaba ti sad svo blago.
Puna Podrška za SBB!!
Prvo koji je izetbegović bio saradnik udbe ima ih u Srajevu pet - šest sa tim prezimenom! Pa eto može se nagađati. No, sto posto znamo ko je bio u KOS-u. Pozdra, od tada, podpukovnika Selimovića.
Odvadi malo Fahro
Smrdončić najveći balkanski rasturač droge, član kriminalne organizacije Keljmendija, Šćepo UDBI - n suradnik ,korumpirao pravosudne dužnosnike će u smeće historije zajedno sa njegovim botovima.
Vala ste me nasmijali ovim saopcenjem hahahhaha...cuj spijunirao oceve saradnike hahahha
Hahahaha zelenasi prvi covjek stranke vam drzavni izdajnik! Izdajnik svog oca i njegove ideje! UDBAS!!! Jadnici mene bi bilo sramota biti dio udbaske stranke!
Zasto fahro nisi ljudima objasnio sta POO 03 kraj Baketovog imena znaci. Ti to moras znati bio si pripadnik KOS-a. POO 03 znaci prethodna operativna obrada unutrasnji neprijatelj. Bakir je bio pracen od strane udbe pod sumnjom da je unutrasnji neprijatelj Jugoslavije, tj da zeli da srusi ustavni poredak jugoslavije. Tako da osoba koja zeli da unisti Jugoslaviju nije sigurno mogla raditi za udbu
Dinastija izetbegovic ostaje u sjeni..SBB do pobjede
Fahro do pobjede🍀🍀🍀🍀🍀🍀
fahro je nas gigant
Fahro gospodine odvedi nas u Evropu, daj nam nadu za bolje sutra i volju da ostanemo u ovoj nasoj preljepoj BiH. Samo ti to mozes predsjednice. 🍀🍀🍀
Fahro vas moze samo odvesti u kriminal ..stvoriti ce svoju privatno narko mafijasku drzavu, bosna ko columbia..