Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLAZEM SE FAHRO POTPUNO S TOBOM, BOSNJACI ZAISTA TREBAJU NOVOG LIDERA ! MEDJUTIM TAJ LIDER NISI TI I TO NEMAS SANSE NIKAD POSTATI !
BAKIR JESTE ZAJEDNO SA FAHROM PRAVIO USTUPKE APARTHEID MANJINAMA NA STETU BOSNJANA, ZATO TREBAJU I BAKIR I FAHRO I SDA I SBB PLATITI ZBOG TOGA NA IZBORIMA 2018 GODINE!
@Roin da je država normalna,ovaj kriminalac bi bio u zatvoru,skupa sa velikom političkom elitom,sve lopov do lopova
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne volim Bakira ali jos vise ne volim, generalno tipove koji pokusavaju uzdici sebe, blateci druge. Sta to Radoncic nudi Bosnjacima osim pljuvanja po svojim politickim protivnicima? Nije on nista bolji od Bakira. Prodaje maglu zbunjenom narodu.
Funjaro Ljigava isti si kao i oni
Pa iza Bakira je mafija kome to treba?
Ko ovo izjavi nego šošon Šćepo nastavnik crtanja iz Gusinja koji je došao sa kesomu Bosnu i za kratko vrijeme napravi nebodere .a najviše vremena proveo po raznim sudovima.Umjesto da šuti on laje.
Kakva SDA..sve je jasno, raspadaju se..samo je pitanje dana kada će se konačno i raspasti
Samo gazite primitivce iz SDA...ne želimo više da nas predstavljaju ni u mjesnoj zajednici, a ne u Predsjedništvu
SDA botovi su previše ljubomorni na Radončića...gade mi se njihovi komentari koji su puni zlobe i nepovezani sa političkim djelovanjem Radončića, koje je i više nego korekektno
SDA botovi, zaista ste previše ljubomorni...gade mi se vasi zlobni komentari koji veze nemaju sa politickim djelovanjem ovog covjeka koje je i vise nego korektno..vasa zavist je cudo
Jedino sto ce me sprijeciti da glasam za Fahru je ako SDPov kandidat bude Denis Becirovic. Fahro je mnogo bolja opcina od Izmetbegovica, a Denis je druga dimenzija.
Radon s praćkom na kasarnu kakva hrabrost nego sto je najgore pogubi slijedbenike. Nije lijep govor i agresivni naglasak mržnje prema ljudima koji ga skoro pa nikada ne uzimaju u obzir jer jednostavno nije interesant bilo koje teme. Ostali KliXeri koji imali imaju u glavi mogu skontat da je ivo već prljava kampanja SBB-a.
Okupio Fahro dobre piletine, gdje li samo nalazi ...???
@halal passa jbg., htjedoh reći pičetine ...
E neka si mu rek'o Fahro . . .
Bosnjaci NE SANDZAKLIJE
MISLIS,TREBAJU TEBE,HAHA
Pogledajte kako Alija Izetbegovic i Muhamed Filipovic pozdravljaju osnivanje SDS stranke na njihvoj osnivackoj skupstini!!! Min 6:36 Ovo je sramota !! SDA HDZ SDS su stvorili drzavu za nacionaliste a ne za gradjane! Nikad od nas drzave bas zbog ovakvih pogleda koji su iskrojeni prije 27 godina!!! https://www.youtube.com/watch?v=EyRnVoOoGEs
Da bosnjaci trebaju lidera koji mora biti bosnjak a ne sandjaklija