Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZBOG TEBE NE ČITAM AVAZ--KAKO ZA TEBE GLASAH TAKO I ZASRAH
Očekujemo da se napravi državna vlada \"2+2+2\" (SNSD i SDS, SDP i SDA, HDZ BiH i HDZ 1990.). cuuuj.... a gdje su HSP i Lijanovici,... hehehe... pa to predlaze i Dodik i SANU... fakat ne shvatam Bosnjake koji glasaju za njega, pa imate li imalo pameti...
Fahro me iznenadio strasno, mislio sam bit ce sa Hdz-ovima medzutim podrzao je u svim kantonima gdje je trebalo nase ... svaka cast,a ujedno bez obzira sto je pokraden od istih na izborima pokazuje kakva opozicija treba da bude.Zato Fahro uskoro ce opcinski izbori mislim da ces razbiti ovi nista nisu ispunili ...vece cijene svega jos veca nezaposlenost a narod nije glup
Ja šizofrenika amanjarabi. Malo Fakat, malo Mirsad pa Dodik pa Bošnjo pa smrdska nezavisna. Nisu svi genocidlije ima ih i šizofrenih.
NIsi nista slagao. Samo navodis pricu o razvojnoj banci, kao da su mu te pare poklonjene!? Dobio kredit, uredno vraca kreditne rate s kamatama. U cemu je problem? Jel moguce da smo mi bosanci takav narod da cim neko uspije to mu smeta? Fahro je pokrenuo avaz parama koje mu je obezbjedio Alija. Pa sta? Alija je htio jednu pro-bosnjacku novinu i Fahro kao istaknuti novinar je dobio cast da istom upravlja. Pa sta? Svi pricate o njegovom \"lopovluku\". Nema nijednog dokaza. sama ljubomora!
Aha, toliko ga mrzite a lik na izborima dobio bruku glasova :)
ogledalce kriminalaca, dusman bosne!
genocidna gnjida
Bosnjaci moraju biti svjesni da je Fahrudin Radoncic veliko zlo za nase jedinstvo..Javna tajna da je Radoncic dijete srpske akademije nauka (jezgra planiranja genocida u BiH) samo glup Bosnjak moze glasati za stranku koju vodi Radoncic..vrijeme je pokazalo a jos ce narod vidjeti gore....
Haj dislajkujte ovo. Fahro je polovinu stecenog novca za izgradnju svog tornja pozajmio od razvojne banke sa cijim je sefom Ramizem Dzafericom bio haver. Sad taj sef krivicno odgovara pred sudom dok Fahro sjedi u vrhu svog tornja i posmatra svoje carstvo koje je napravio preko leseva svojih bivsih saveznika.Ali Fahro ko Fahro najvise voli noz u ledja nekome zabiti. Dovoljno je bilo pogledati licnosti godine u njegovom avazu. Svako ko je bio licnost godine u roku je dvije godine postao smrtni neprijatelj avaza i Bosnjacke nacije. Nek me grom pogodi ako sam ista slagao.
Kako novina AVAZ moze biti NEOVISNA I NE PRISTRANA.. Dobro pitanje za novi svjetski poredak, nazalost tako je danas u citavom svijetu zato se siri nepravda kao opaka bolest. Pogledaj u Americi mjesto predsjednika kandidat mora prvo da nakrade nekoliko miliona dolara da bi se borio za prdjednika to je apsurd svih apsurda...To je pokazatelj da narod svojim postupcima ogromno doprinosi sirenju nemorala na zemlji...Imamo primjer i Srba u genocidnoj tvorevini cega se pametan stidi budala se ponosi.
Prvi Kazanova Avaza izgleda shvatio da je bolje ostati sa stane. Objavi TV da mu je tiraž jako pao. Izgleda da nova glavna urednica i dugogodišnja glavna ljubavnica I. Ć. nije polučila rezultat. Sve manje je prijatelja ali bar može kada mu ono padne na pamet dežurne zamjenice privesti u office. Samo kada I. Ć. nije u zgradi.
Sandžo, hajde ti lijepo put pod noge pa pravac u Srbiju!!!
Ma mozete vi da ga nama sandzaklijama samo podudlate.. Sarajevo je na grad, i BiH ce uskoro biti sva nasa..Ko vas j...kad ste nesposobni, samo bi kahvu da srcete na carsiji, nego selite iz nase SANDzAK BIH ako vam se ne svidjamo....
Kreten Kako novina AVAZ moze biti NEOVISNA I NE PRISTRANA..
Hahaha... Polomise se sa ovim dislajkovima... Dzaba vam je. Fahro je kriminalac, seljacina i kompleksas prve klase i vi to mozete dislajkovati do Sudnjeg dana, ali to je tako.
vidi što fahrovci lupaju disjlakove