Komentari (533)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si Fahro 100 %. Podnesite svi ostavke i dokažite da niste tu radi tala, funkcija i fotelja. Ne vi tu niste zbog toga, vi ste tu da zaštitite svoj kriminal , zato ćete trpiti da vas gu.e, klečit će te na koljenima , i sve trpiti samo das ne odete u zatvor. Sve drugo je predstava za javnost. Zato FUCK OFF
drazi mi je bakir od ovog sandzaklije....mada je i bakir iz beograda....
hahahahaha evo svi lete da daju ostavke. oko fahre su samo kerovi zeljni vlasti.
-Halo, je l' to SDA ? -Nije ovo je SBB ? -Nema veze, *ebem i vama mater...
dobar
Dragi Bosanci i Hercegovci, Evo, zelim da Vama svima kazem svoje misljenje, koje je, ja mislim 99% tacno i logicno. Ja mislim da gospodin Fahrudin Radoncic ima 100 % pravo, mozda i vise od Avaz tower, netreba nista vise reci, koje su to pare koje je taj covjek doslovno poklonio nasim ljudima, da se pisimo time da imamo najvisu zgradu na Balkanu. Za razliku od njega, sta je taj mafijan Izetbegovic uradio za BiH u zadnjih 20 godina? NISTA!!!!!!! Dok je bio SDP na vlasti gradile su se ceste.
Izvinjavam se na pravopisnim greskama, zelim samo da vam kazem, da dokle god budu na vlasti Izetbegovic i Covic, Bosna ce stajati u mjestu. Necemo ici naprijed. Zato, da kazem jednu rijec, NAIVNI BOSANCI, molim vas da na sljedecim izborima izaberete mladje sposobne ljude, sa puno zena, koje su sposobnije da vode ovu zemlju od muskaraca, kako mi se cini.
Planovi rada FBiH koalicije za 2017: Izetbegović: Izgradnje nema radi Radončića i Čovića Radončić: Izgradnje nema radi Izetbegovića a radi Čovića već 20 godina Čović: Izgradnje nema radi nedefinisanih izbornih granica i trasa za hrvatskog člana predsjendištva !
Ljigavac 1 kaže nešto o ljigavcu 2. Autoputeve i Bosnu su gradili i graditi će samo pošteni komunisti, vi ste samo najobičnija politikantska bagra i šatro elita, u stvari marginalci i po ljudskoj a i po skali sposobnosti Nazovite Zlatka ili Nermina u SDP pa neka vas nasavjetuju kako se vodi i gradi država BiH, jednakopravnih građana i naroda, i na cijeloj teritoriji BiH, a ne po kalifatima
Tvoji su ministri Scepane i oni treba da guraju projekte naprijed. Kakve ti veze ima Bakir sa gradnjom autoputa. Tesko ti je podnijeti istinu. Nagurao si pjevace, glumce, sportiste i ostale primadone u ministarske fotelje, tako da nije ni cudo sto ste ovce od stranke.
A sta je sa zeljeznicama?
G.VNA I JEDAN I DRUGI
Slušaj ti gusinjski majmune, Bosna gora od Kosova??? Jel ti misliš da živiš u Bosni. Najeo si se i napio u ovoj Bosni i bogme debelo nakrao i sada gora od Kosova. Šćepo, mogao bi prije van ove zemlje, nego što kažeš Gusinje! Bolje pogledaj svoje ljude. Počev od tebe sve goli kriminalac - što presuđeni, što čeka na presude! Sikter, niko te nije zvao u Bosnu, poslat si po zadatku! Jeli tako Selimoviću?
haj ba Fahro ne sekiraj se. Narod ga je opet birao. Vole bosnje kad ih j^&* u mozak.
Ma dok ovo narod ne skine silom nikada ovi neće otici,kad obični ljudi sjednu u fotelje BH Telecoma,JP Pošte, Elektroprivrede tek onda ćemo osjetiti napredak
Za sve njih ulica je majka svih pravdi i pravičnosti! Srp i čekić - zakon!
Kako be? Ja 20 godina radim ko bljesav...
Ovce se citav zivot plase vuka, a na kraju ih pojede coban
Zar nije puno frekventniji saobraćaj od Zenice prema Žepču i Doboju. Promijeni te taj prioritet Radončiću i Terziću. Ako ne znate ništa od toga upalite auto sutra i provozajte se na relaciji Doboj –Sarajevo-Mostar, pa vidite gdje prolazi više auta i gdje nam je potrebniji komad autoceste u naredne 4 godine.
Koja glupost. Gdje su naši profesori s građevinskih i saobraćajnih fakulteta. Ako je HDZ-u prioritet gradnja autoceste Mostar sjever – Mostar – jug , kako to da je za SDA prioritet tunel Prenj. Koliko to dnevno auta prođe preko Ivana sedla (Prenja) prema Mostaru ?
ne rise Fahro, Tita ti. tvoj direktor autocesta fbih unazadio je tu firmu 10 godina za godinu mandata. ebo te terzic i ti njega, zajedno sa svim ostalim debilima koje si postavio u tu firmu. isto radis i sa fondom za zastitu okolisa, ali o tome se ne prica jer se sve radi ispod stola, ali valjda ima neko u tuziteljstvu ili u medijima da procacka mecku.(nazalost moraju mediji prvo malo cackati da upadne na radar tuziteljstvu)...
Poceo je Scepan opet pljuvati po SDA i Bakiru,ali nes na presto pa kako god bilo.....