|

Saznajte šta vidovnjaci i parapsiholozi vide za baraž

Saznajte šta vidovnjaci i parapsiholozi vide za baraž
0
S
Piše: J. Hadžiahmetović
11.11.2011. u 10:23
102
komentara
0

dijeljenja
Saznajte šta vidovnjaci i parapsiholozi vide za baraž Mevludin Duvančić
Da li su nam zvijezde naklonjene i kakva nas sudbina čeka u večerašnjoj utakmici, otkirli su nam bh. vidovnjaci. Za Sarajevo-x.com govore parapsiholog Mevludin Duvančić, vidovita Amra, Lea i Melita.
Vidovita Lea kaže kako je nesigurno reći konačan ishod mečeva sa Portugalcima jer je u pitanju cijela ekipa, a ne pojedinac.

"Ja vidim uspjeh naše reprezentacije, ali će biti dosta neizvjesno do samog kraja. Rezultat neću govoriti, ali vidim prolaz Bosne i Hercegovine", kazala je vidovita Lea.

Vidovita Amra pak kaže kako su male šanse za prolaz naše zemlje na Euro 2012. u Poljskoj i Ukrajini. Kako kaže, karte su pokazale neke ljude koji "guraju" Portugal prema Evropskom prvenstvu. Pri tome, kaže, misli na FIFA-u i UEFA-u.

"Karte kažu kako će uz pomoć UEFA-e i FIFA-e Portugalci proći. Na Bilinom Polju šanse su nam veće, ali u Portugalu gubimo. Nažalost, ništa od Eura.", kaže vidovita Amra.

Parapsiholog Mevludin Duvančić, koji je predvidio kako Nogometni savez BiH neće biti suspendovan i kako će UEFA i FIFA nametnuti svog čovjeka, kaže kako će BiH ovaj put proći Portugalce.

"Atmosfera će biti usijana. Sudije će vući na njihovu stranu, ali naši igrači će pokazati veliku profesionalnost. Imamo dobar razlog za veliko slavlje, ne samo u Zenici već i u Lisabonu. Pod teškim okolnostima ćemo proći. Portugalcima će pomagati njihovi crnomagijaši koji su došli u pratnji reprezentacije, ali ja ću se truditi da brišem negativnu energiju koju budu bacali na naše igrače", kazao je Mevludin Duvančić te
dodao kako smo i u prošlom baražu imali zagarantovan prolaz na Svjetsko prvenstvo.

"Vjerovali ili ne, Portugalci se bave jako okultnim stvarima. Sjetimo se da smo s njima igrali nekoliko godina i da je njihov golman u Zenici i Lisabonu vrlo često ulazio u gol i konstantno rukama dirao mrežu kako lopta u nju ne bi ušla. I tada smo imali zagarantovanu pobjedu i odlazak na SP. Ali, nažalost, pošto je Portugal zemlja mnogo jača od nas, milioni su bili u opticaju. Izdali su nas i neki naši ljudi te je jedan od njih davao izjavu da Zvjezdan Misimović nije želio igrati, što nije istina", riječi su parapsihologa Duvančiča.

Vidovita Melita je kazala kako Edina Džeku u ovoj godini očekuje puno uspjeha na travnatim terenima baš kao i Cristiana Ronalda.

"Što se same utakmice tiče, moje prognoze nisu baš optimistične. Jednostavno, zvijezde nam nisu naklonjene", kazala je Vidovita Melita.
Prijavi grešku


Komentari (102)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...