Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
COVIC NEMA NISTA !??!?!?!? HAHHAHAAHAHAHAAAHHAH HAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHHAHAHAH
covic ima kredit od 150.000km?!?!??! i nekakve sirotinjske imovine hahahhahah koja laz ima vilu od 5 miliona km
Ne zanima me njihova imovina nego šta i kako rade, nemam pametnija posla nego iščitavati šta ko ima, pogotovo što nisu pravi podaci jer je većina imovine upisana na trećim licima.
Ne treba biti naučnik,ni detektiv nikakav,kome nije mrsko neka pregleda prihode i imovinu,neki kao npr Mirza Čelik moral bi od rodjenja raditi da imaju pokriće . Čast izuzecima koji su do detalja pojasnili imovinski karton kao npr. Hadzibajric,Kravic i jos nekolicina.
A njihova djeca, žene, očevi... pa to su lopovi premazani, pa prelakirani, tako da treba pregledati sve do petog koljena.
Sergiju koju organizovati za ove fukare
koja uvreda inteligencije i pljuvanje u lice!
Zanima nas imovina od njihovih žena,
puka sirotinja...moze navesti sta hoce jer niko nece, ne moze i ne smije provjeriti a osim toga sve je prebaceno na zetove, punce, punice itd.
Mene samo interesuje što je "našem" Baketu najmanja plata u Predsjedništvu? :(
to nam je naša sda dala.
Ma lazu sve, hebo im CIK mater
ma daj podaci koje su oni sami davali kako su htjeli, mi smo eto budale
Sve ih redom prijaviti za davanje lažne izjave.
Fikret Abdić, osuđeni ratni zločinac, izdajnik i kolaboracionista je po ovom imovinskom statusu milioner i još načelnik jedne općine u državi protiv koje se u ratu borio. Pa jebote đe ja živim. Ruanda majka.
..za Semira Efendica je istina 100% a za ostale hm ?
Ajnadzic ker u raji poznatiji kao "10%"