Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fućka mi se već pomalo...sve isto...sve će isto i ostat...nažalost
Pravi se Covic naivan, da se Miletu moze pravdati "ja nisam htio al...", hehe totalno providno. Rasturi ih Bake car!
Zaradite i do 300-400$ mjesečno radeći mikro zadatke! http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno. Hvala svima koji su se registrovali! Vidjet' ćete da se trud isplati!
.......ćović ima jedino obavezu prema svom narodu koji ga je izabrao........dakle, ima da osigura što bolji sporazum za hrvate i to bi vam svima trebalo biti jasno........dakle, bez pretjeranog hejtanja..............
Hocete li treci entitet ili bolju ekonomsku situaciju, posao...?
.........najboje bi bilo oboje.........a što bi vi htjeli,..........
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jes ustaša +ebo sliku svoju...
"Psi laju a karavane prolaze"
Lopovi dabogda vas tumpr napo pa morali na parologiju po nalaze!
Stvarno mi nije jasno što bošnje glume neku silu,kada ih se niša ne pita.20 godina nemogu napraviti pomaka u bosni jer Hrvati i Srbi ne žele.I sada HDZ i SNSD imaju većinu glasova u vijeću naroda i niti jedna inicijativa i zakon neće proći ako im ne odgovara. Hrvati i Srbi rade što žele i u suštini pomažu susjednim državama ,a za bosnu ih baš briga.
Dobro jutro prijatelju. Ko koga pomaze vidjeli smo nedavno, gladni i zedni bi ostali da nije bilo oruzanih snaga BiH.
Vidis tu si u krivu jer Dodik nece imati vecinu u domu naroda jer on sa 29 poslanika moze dobiti samo dva mjesta (14 gtlasova za jednog), SDS sa 24 ima jednog i treba mu pomoc NDP za drugog , dok za peto mjeso ce se boriti DNS (Pavic) i PDP . DNS ima 6 svojih i moze racunati na Socijaliste 5 i SNSD 1 , dok PDP ima 7 i moze racunati na 5 Domovine i jednog iz NDP. To je sve dobro prercunao Sukalo(2) koji trazi mjesto u Domu naroda i onaj ko mu to dadne ima vecinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik će imati vlast u RS i ladno može minirati sve zakone i inicijative na državnom nivou.
To sto ako i bude imao vlast u RS-u nece biti u mogucnosti da minira nesto na drzavnom nivou jer sa dva zastupnika nema sanse, a i kruze price da je Pavic vec jednom nogom uz SDS
Poserem ti se na nick::)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako ne blokira Dodik tu je Covic,svejedno oni imaju isti krajnji cilj....
E moj Željko (DF) u šta si ti upao.Počinjem sažalijevati Tebe I tvoju naivnost a možda i pohlepu za vlašću.Volio bih da nisam u pravu.Mislili smo da si malo drugačiji od drugih ali izgleda da smo se prevarili.Slijedi nagrada za dvije godine.
I tako u naredne 4 godine, stalno raspustati...
ovo ti je ako dodik nejede govna onda covic to radi j...bo familiju ujko pravi
Bakir ce napraviti pakt i sa crnim djavlom samo da dobije mogucnost da formira vlast. Toliko je baljezgao o tome kako je SDA odnijela fenomenalnu pobjedu na izborima.... Pa hajde Bakire, formiraj vlast ako si pobijedio. Nista ti nisi pobijedio, pobijedio si koliko i DF. Sam ne mozes, a da bi nagovorio nekoga da udje u koaliciju moras dobro platiti. Covic nije glup covjek. Skontao je da je ovo jedinstvena prilika da dobro oguli Bakira ako zeli da HDZ udje u koaliciju. Bakir ce prodati dusu pa cak i Bosnu i Hercegovinu samo da bi formirao vlast. Nebih se cudio da Bakir obeca Covicu neku vrstu entiteta u buducnosti samo da Covic udje u koaliciju. A Mostar mu je babo davno prodao Hrvatima.
Ispuši ga onaj krmak iz Laktaša izgleda...
Koalicija na 23. rođendan Herceg Bosne
EUROPSKI DIO BiH DANAS SLAVI SVOJ DAN: Danas je 18. studeni, dan utemeljenja Herceg-Bosne, jedinog preostalog multietničkog prostora u BiH… više na ***
poskoku
pogled : "Koji ste vi idioti..."
I sad opet natezanje...mucenje .....foliranje...nadmudrivanje... Postenije je reci: hocemo 3. entitet. Ovako...uhvati svoj rep.