Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabi im ga Komšić sa zad'
Da je Bošnjak biti lako to bi bio svako.
@klixoris Ako je Bakalar vjerodostojan kao i onaj što ga je predložio, onda je to dodatni znak potonuća BiH
Nije bitno ko glasa, već ko broji, a dok se ne uvede elektronsko glasanje, neće biti poštenih izbora...
Mora sad i Zeljko da krade glasove :-D Ko sa SDA lijeze, upisan se budi.
Znaci pobjednik SDA i malo ce sice dati DF .. Eto uspjet ce komsic da vrati kredit a bogme ostace i za koju turu ..
Zbog i ovakvih stvari nažalost nikad države ozbiljne i mira između naroda
Slobodan Milošević je bahato manipulirao Sejdom Bajramovićem, ali na kraju uništio državu koju je kao navodno volio i htio spasiti. Tako će "patriote" koje su instalirale Sejdu Komšića biti odgovorne za sve zlo koje se izrodilo i koje će se iz toga ubuduće izroditi.
Doslo je vrijeme da patriote budu na celu procesa koji vode drzavu naprijed...dosta je bilo povlacenja pred nacionalistima
Auuuuu,.pocinje navlacenje na prangiju
raja voli samo da njihov pljacka nek je najgori moj je ,nek me tare moj bolje nego njihov, pa ima da vas taru kako god seljacine. Zato vam rupe u dupletu ko solja i znate kako je to sa zada aa
Ja komisije i govanaaaaa
Moj,,Čoviću,,popuši ga TI..eto opet..Komšićev igrač..u komisiji..centr.
@fbUser1586214898 Pa zar to nije jasno da s Sejdom, Bakalarom i onom ambasadorkom iz Praga nema naprijed za BiH. Ili je tebi satisfakcija naštetiti drugom narodu u BiH. Dok ima onih koji ovako razmišljaju, nema nama naprijed!
E jest ga posavjetovao, Zavadio svakoga u državi i doveo do goreg stanja nego što je bilo poslije rata.Mislio sam da od Čovića,Dodiga i Bakira ne može biti niko gori ali sam se prevario. Pojavio se Sarajevski ublehaš kojega bi i porodica trebalo da se stidi.
Čestitke čestitom Željku Bakalaru! Ne sumnjam da će poput Komšića u CIK-u raditi na dobrobit SVIH građana BiH!
prde mahmut nemore se dahnut....
KOMŠIĆ ŠIBICAR
Jos 4 godine za naseg Zeljka 🤣