Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A DZE JE MUNIRA? DRIFTA SA BMW-OM PO MAHALI?
nije to tako unas u švicerskoj
@SVICARAC2017 djesi rodjo zimslo ti ga staroj za hou. Hahahahahahhahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel ovo dobra i postena Semiha Borovac, sto je na Trgu heroja u toku rata, na prvoj liniji drzala kafic "Happy" i obogatila se prodavajuci alkohol borcima, a muza je izvukla iz vojske??!!! Sto je pravila sjedeljke sa opstinarima Novog Sarajeva u tom istom kaficu sa prepunim ovalima mesa dok ostali nisu imali ni hljeba?? Sto je dijelila srspske stanove poslije rata kao da su njeni dok je radila u opstini???!!
@VoIvoXC90 a slazes li se da ti ga vimsta staroj za hou. Hahahahahahahahahah
@VoIvoXC90 Njoj je mjesto u zatvoru, kao ratnom profiteru, a ne na mjestu ministrice.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Savjetnik crn k'o telefon.
...ko na bozic u kravice dodje?...naser oric..nije karadjordje...
A dje Munira,hahahaaa,kako kaze Munira" ne znam ja sta je bilo u Ahmicima",hahahaa,cccc "biznismeni" samo lovu broje a ne zrtve,kako to nikom vise nije jasno
Munira ,gdje si Đip parkirala ?
mr exxer na pitanje da ti odgovorim evo sjedim kod strine kod nje je poginula kcerka muz dva brata ali u sarajevu vidis kakvi sudbina ima u sarajevu
Nakon što su četnici završili svoj krvavi pir, na scenu su izašli licemjeri, hoštapleri i lopovčine koji godinama na najperfidniji mogući način, pod krinkom susjećanja i lažne brige, sistemski zarađuju na jadu nesretnih srebreničana. Skoro da je teško odrediti ko je gori.
vi ste iz dijaspore slali na munirino udruzenje sad je ona bogatija od vas iz vana dodite na kobilju glavu pa da vidite kod munire kucetine
... eto sad dodite pa obilazite i govorite kako su ljudi heroji. Kao da tim ljudima treba pat talk
Počelo je. Nažalost, dok krivci ne dođu, dok ne krene neko pomirenje, al pravo... Prvo krivci da dožive slom za ono što su uradili. A dotad... dotad ćemo pričat o nacionalizmu.
Semiha, ne stavlja se tako marama, bar ne za namjenu zbog koje je ti nosis. Nije valjda da se stidis svoje pripadnosti?!
Ne sekiraj se Munira, neće te niko pitati gdje je Uganda.
Bogme,velika lova se vrti oko ovoga pocevsi od Alije,Munire,Cazima i inih . Sada su stranci na redu.
masovno ugrađivanje
@TripleB , presude su pranje biografije Klintona i ostalih!
PRIKAŽI ODGOVORE (59)
Da li ste Uglješi ispričali kakvi su Srbi ljudi?
@VoIvoXC90 u duhu dobrosusjedskih odnosa... Uglješa bi trebao znati i za lavove u Sarajevu, to će mu svakako biti mnogo slikovitije... ko je bacan lavovima jel..
Ako su u Srebrenici ubijali i djecu kako vi balije tvrdite kako je moguce da je Munirin sin prezivio? Jebla vas Srebrenica jad bijeda na sve strane a vi damo o genocidu pricate. Nece ta prica nahranit gladan narod Bosne i sprijecit kopanje po kontejnerima.
@Banovenjive80 Šuti magarče!