Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibroooo vrati lovu 😂😂😂😂
Ovo profesor?? Ja mislio da je neki ugostitelj što peče janjce.
Kakav tkzv BABO žalosna vam majka ko ga itko podržava a znam i vidim da podržava RATNOG OSUĐENOG ZLOČINCA. Sve je radio protiv za srbe protiv hrvata i tada muslimana. Ne budite ludi ljudi to je čovjek bio DB male srbije. fujjjjj
Boze uzmaj ovo snece da malo dahmemo dusom.
Sto mu to babo Abdic ne izvuce iz govbbama agrokomerc, sta je uradio?!! Nista..
Ovako mu je i sef radio. Samo sto je ostetio bosnjake za 30 godina zivota. Najveci kretan i zlocinac sopstvenog naroda smrdo babo avdic
@sabahudin-kriva25 Babo je u toku afere Agrocomerc, iz koje je izašao potpuno oslobođen svih optužbi, vrbovan od strane DB Srbije za ono što je uradio 92-95, tako da ako iko ovdje baljezga to si ti !
Ovaj je slika i prilika BH političke scene. Idealan kandidat za nosica lista. Ima idealan CV. Ima para, predizbore ?rvata može kupiti sa suskom vina ili karlovačkom, a Bošnje za 10 KM.