Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako, ovaj Deni je dobar inzinjer, je'nom u Fadila promjeno sijalicu!
Neka je. Nek se malo prosjecna plata popravi. Kad se zaposli rob u privatnom sektoru za 500KM, opadne prosjecna plata. Ovako, 4-5 hiljada KM, to podigne prosjek i na tome treba raditi. Treba u Telecomu nagurati jos bar 500 SDA-ovaca, a sve u cilju napretka drustva.
sve kadar iz bivšeg asa auta...fadile..fadile ko te nezna skupo bi te patio....
jest jest bio konkurs
Novalicu najgori premijeru ti radis za uhljebe a ne za narod!!
super, jedan nezaposleni manje
haha...sve radar iz AS A auta...kao I direktor bh gasa..
Čuj druže... Lika sam poznavao lično, i danas ga poznajem. Frajer je možda i najbolji informatičar sa završenim elektro fakultetom u BiH. O Fadilu neću u ovom komentaru jer o njemu se zna. U ovom liku je jedini problem što je bio savjetnik premijera i što to klix predstavlja kao štelu. Deni ljudino, samo naprijed. Koji su radili s tobom znaju ko si i kakav expert.
@rayhem Da je stručnjak radije bi radio za jaku privatnu firmu, gdje bi mogao graditi sebe, imati bijesnu platu, službeno auto, mobitel, beneficije, nego u državnom elektroprenosu, izvan struke, za propisanu neto platu. Ali, još će on upasti u nekolika nadzorna odbora, možda i biti u komisijama za javne nabavke i ubirati procenat, etc. Druže, sve u svemu, tipična bosanska neradnička inžinjerska priča.
Motda jeste tako, ali da je tako radio bi za Oracle, Microfost ili Google... :) Ne dipr o tome :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji si ti vjernik ljigo jedan pa sad i za Ramazan LAZES..KONJUUUU POKVARENI..JEBALA TI ZELJKA MATER USRANU
Ko za kontrauslugu glavnom Baji iz elektroprenosa dolazi na upražnjeno mjesto Fadilove kćerke u Fadilovu FIN agenciju ! OVo je više dosadno ! Ima li spasa ! Ima !! Što više glasajte ZA dok i posljednje mjesto NE ZAUZME RODBINA i onda kako nema seksa među njom SAMI ĆE NESTATI SA VLASTI da li za 27 godina ko što poručuje Kenjac drugi čovjek SDA ili za 40 godina al će ih jednom MORATI NESTATI !
ma fadil skontao da je protiv korupcije tek kada mu je kcerkino ime izaslo u novinama ... licjemjeran je ... nikakvih principa
prije 2,3 godine je izasao spisak sa imenima,njih preko 100 je kupili posao u TE Tuzla,a direktor i njegove podguzne muhe su uzele milione..naravno svi jos uvijek rade...Dzananovic Izet...
guzična veza...
Kakav narod takva vlast....pishaj po sirotinji
Kakav narod takva vlast....pishaj po sirotinji
kad će mene neko tako uposlit, naredbom s vrha
Narode mogu oni sta hoce nazalost.To su vladari svega i svacega.Nazalost nema sistema da se to zaustavi.Ostali su nam komentari poput ovih i mi smo njihovi taoci.Mladja generacija ne vidi sta im se odavno spremilo.Vise su zabavljeni stajlingom i lajkovima,fensi statusom..Ovo je nazalost tako.Svaka vlada se pita i cistacicu da se zaposli.Sve je licemjerno i demagoga previse.Pozdrav