Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Dodik ako ne dobije pare od MMF ili od Rusije ce zakuhati i izazvati vjectacku krizu te nacionalne nemire kako bi dug zatasko od 900 miliona km kojeg je napravila Cvijanovicka i SNSD elita .... e narode oni trpaju pare smao u svoje dzepove ...a sve je to nas novac od poreza
@amy88 Tačno tako!
Hahaha, ko da se vi pitate sta. DoDick je apsolutni vladar entiteta tzv. PCa i bice kako on kaze. Idemo Dodike, do konacnog unistenja genocidne tvorevine. Stegni đikane ekonomski jos malo pa da izdahnu.
@izKrajinesam2 Vama ga Bakir zabio do balcaka no to vas vise i ne boli. Navika je cudo.
saće samo što nisu opet vize sa bošnjane i bošnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Mile, samo nastavi 😁
Hahaha...vratit će 900 miliona, pa će se opet zadužiti...
mnogo je djece na ovim komentarima
Duduk čeka da inflacija pojede dug a inflacije nigdje na vidiku🙄
900 Miliona cijih para? Nea krilinske love viseee😂😂😂😂
palamudite a samo se bore za zaposljavanje blize familije.
Kupite Baji traktor Lamborgini vidite da mu tudji mercedes ne valja. Cijena sitnica
Zašto nema slike sale? Da vidimo kolika je bila posećenost.
Ti si nebeska svinja ili konj
Lako je šumi kad ima sposobnog ba-ju na čelu...sad će ba-ja ćaskom do Putka i eto para...al u ...... PS : šta bi sa onom milijardom što je davno trebala doči iz Rusije?
To znači gospodo iz Saveza za promene da morate da se potrudite da se što više angažujete da dovodite strane investitore u Republiku Srpsku i da koristite kapacitete vaših fotelja u Sarajavu da istrajno to radite osim što samo kritikujete i jadikujete! RES NON VERBA! Ne branim Mileta, libo me stojko za njega, bitno je da vam narod veruje da ste predani u tome!
a vi se svi polomiste za tu vlast ?
Čitava država na Fonzi šemi :D
opasna trojka... zapravo, rade o glavi bej&ha
vlazne maramice i lagano na premijeru filma Alija 😂😂😂