Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasičan primjer da se u ovoj državi za pare može kupiti sve pa i sloboda.Nebih o tome dali je osumnjičeni kriv ili ne to bi trebalo dokazati tužilaštvo ili odbrana ali za ovakve vrste optužnica nebi trebalo biti kaucija, a pogotovo kada se zna da je navedeni osumnjičeni nekoliko godina izbjegavao hapšenje krijući se u susjednim državama.
... bosnjakoidi, malo ste zekasnili - mi iz RS nikada i nismo vjerovali sudu bh.
srbi manipuliraju i upravljaju bosnom i hercegovinom preko spirica, dodika i tihica! drze tuzilastvo, policiju, sipu, ohr, sve zivo u bosni i hercegovini, jadni bosnjaci al su slijepi i naivni, uspavani i nesposobni!
2. maj: Sukob između JNA i Teritorijalne odbrane na Skenderiji. Zapaljena Glavna pošta na Obali. Po povratku sa pregovora u Lisabonu, Alija Izetbegović, Zlatko Lagumdžija i Sabina Berberović uhapšeni na Aerodromu Sarajevo i odvedeni u Lukavicu. 17. maj: Srpske snage i JNA pokušavaju podijeliti Sarajevo na dva dijela linijom Pofalići - Kasarna \"Maršal Tito\" - Most \"Bratstvo-jedinstvo\" - Grbavica; peta kolona pomaže JNA. 18-19. maj: Prekinute telefonske veze sa ostatkom svijeta. 19. maj: Na Ilidži stopiran konvoj sa 500 žena i djece. 20. maj: Zapaljena Sportska dvorana \"Zetra\". 22. maj: 113 mentalno zaostalih pacijenata moraju napustiti bolnicu Jagomir. 26. maj: Granatirano porodilište \"Zehra Muidović\". 27. maj: Masakr u ulici Vase Miskina, tri granate ispaljene iz pravca Borija usmrtile 19, a ranile 157 ljudi. 1. juni: JNA napustila Kasarnu \"Maršal Tito\". 2. juni: Objavljena ratna opasnost i opća mobilizacija.
e ti misliš da se četalj toga stidi njemu bolan drago takvo je svetosavsko pravoslavlje
a ti it voj heroj ratko mladic, dobrica cosic,vojislav kostunica itd ste napunili zemlju grobnice bosnjackim i hrvatskim civilima, dobar simbol srbije, genocid i silovanja, nema sta jaka civilizovana drzava, gdje srpski teroristi eksplodiraju u centru grada ko prije neki dan!!!
TREBA VATIT SRBIJI PO PRAVDI i ISTINI! TUZIT DOBRICU COSICA I SANU IDEOLOGE ZA SVU ODGOVORNOST KOJU NOSE I TRAZIT NJIIHOVO HAPSENJE I ISPORUCENJE BOSNI I HERCEGOVINI! IMA NA LISTI I TATA LJUBISA TADIC! OD MIRE MARKOVIC DO VOJISLAVA KOSTUNICE! NE CEKAJ BOSNJO TUZI, NE CEKAJ STA CE TI TUZIOCI I POLITICARI RECI, SAM TUZI! pA ZAR NISTE JOS SKONTALI DA CE TE GENOCIDASI PREKO TUZILASTVA I POLICIJE , SIPE, OHR-A USKORO DOC HAPSIT U KUCU KO STO JE HITLER HAPSIO JEVREJE SAMO ZATO STO SI BOSNJAK? TREBA POD HITNO DAT TUZBE PA ONE TRAJALE I DESET GODINA ZA PRESUDU! TUZIT! TUZIT TAKODJE ZASTO SRBIJA I TADIC S JEREMICEM LICNO CUVAJU I NE ISPORUCUJU RATNE ZLOCINCE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA!!! STA SE CEKA!
ima uskoro hajka a vec je pocela preko tuzilastva bosne i hercegovine da se oni koji su odbrnili bosnu i hercegovinu tuze, dje to postoji osim u drzavi koju su srbi infiltrirali i gaze!!!
svaka cast, vrijeme je bilo da se bosnjaci ko i zrtve srpkih zlocinaca, patrioti i borci koji su odbranili bosnu i hercegovinu probude!!!*glavni tuzioc bih-e barasin je srbin i on je taj koji sigurno oduvijek radi protiv bosnjaka, vidjet samo slucaj ganic i jurisic, a i svi srpski ratni zlocinci koji danas rade u administaciji, policiji, sipi, ohr-u, i po cijeloj bosni i hercegovini koje barasin ne tuzi i trazi da se hapse! nije bilo revizije tuzbe protiv srbije, nbarasin i tihic su glavni krivci i treba zauvijek zaustavit diktaturu i represiju koju vrse genocidasi po tuzimlastvu, policoji bosne i hercegovine ko i u sip-i i ohr-u! spiric i tihic su postavili na sve najglavnije funkcije srbe genocidase od najglavnijeg glavnog javnog tuzioca do policije! vrijeme je bilo da se patrioti i bosnohercegovci probude! razmislite takodje da se kuzmanovic i svi ostali genocidasi tuze, ne okreci se sta misle piliticari vec vi koji ste odbranili bosnu i hercegovinu tuzite sami!
Srpski heroj g. Klickovic!!!!