Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci i Hrvati , TUZBE, TUZBE, TUZBE, TUZBE ! DANAS cak i potomci prezivjelih zrtava holokosta zahtjevaju pravdu i odstatu njemackoj, ZNACI da kad se tice pravde za sve sto su genocidasi srbi radili Bosnjacima i Hrvatima NEMA roka trajanja tuzbi, VEC TUZITI DOK POSTOJI SRBIJA BARBARA I GENOCIDNA TVOREVINA !
Sve zrtve srbo barbarije bi trebale individualno i kolektivno slati tuzbe i zahtjevati pravdu i odstetu, i srbiji barbara i genocidnoj tvorevini brabara srba, DOKLE ce zrtve srbije barbara i genocidne tvorevine srba barbara sutjeti i trpiti vjecno ponizavanje i omalozavanje genocdne tvorevine i njenih predstavnika ?!
Ma ima sud u Strazburgu. Što se uopšte zamaljavate po sudovima u RS-u??
Gospodine Tahiroviću, namojte tugovati. Čim za ovaj problem saznaju "gospodari" jednog dijela Federacije BiH (ministri: Lagumdžija i Radončić) isti će odmah biti riješen - jer privreda mora napredovati a korupcija mora .....