Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orić srpski plaćenik, KOS-ovac!
Da smo ga uhvatili zivog,ne bi bilo toliko ubijenih u Srebrenici! 90% likvidiranih Srebrenicana je na njegovoj kukavickoj dusi,jer nije imao hrabrosti da muski doceka Generala i Vukove,jer je prije toga klao zene i djecu po Podrinju!
U ime Allaha,milistivog,samilosnog; Hvala Allahu dz.s,pa nas opstanak ne zavisi ni od radoncica,ni od izetbegovica,ni od lagumdzije,ni od jednog prodanog i bestidnog nitkova koji vec godinama niemo svjedoce urusavanju Bosnjackog tijela u ovoj drzavi na nacin koji je bez presedana u novijoj historiji,koji svojim kukavickim,nijemim stavom zapravo daju podrsku nasem Vjekovnom Mrskom Neprijatelju u njihovom stremljenju zatiranja tragova naseg postojanja na ovom prostoru.Molim Allaha dz.s,Milostivog,koji nam je pokazao pravi put,da nam podarai i snage da konacno krenemo tom stazom,da ostavimo iza sebe ove nabrojane izdajice i njihove pomagace a nasim neprijateljima pokazemo da vatru Islama casnog koju je upalio Velikan i nas Sultan nikada i niko nece ugasiti bez obzira koja cijena se bude platila,u nasim zivotima i imetcima,koliko god nas dusman bude tlacio,mi cemo iz toga izaci samo jaci,a pobjeda je u onoga ko je uz Allaha, amin.
Dovoljno se prisjetiti potjernica srbijanskog tužiteljstva za prof. Ganićem ili generalom Divjakom pa zaključiti „da psi laju a karavana prolazi“. Neka laju, ko im to može zabraniti? Ionako laju na mjesec, u havu....
E moje Bosnje koje ste vi budale. Srbija Orica ne ganja radi nekih kriminalnih radnji, nego radi "ratnog zlocina". A nase budale to jos podrzavaju. To sto je on postao kriminalac je stvar za nase sudstvo, ali to nema nikakve veze sa onim sto je on uradio za vrijeme rata. Koliko je on muke nanio srpskoj vojsci od 1992 i 1993 kad su drugi gradovi padali saptom je prica za sebe. Ali kako vidim jos cemo podrzati da mu Srbija sudi za "ratni zlocin". Eeeee ovce moje.
Niko normalan ovo ne podrzava,ali nas niko nista i ne pita.
Nanio je samo zla obicnim ljudima i civilima, palio i rusio a kad je vojska dosla gdje je bio uteko. Takva vam je i vojska bila eeeej za 3 godine koju ste ozbiljnu vojnu akciju sproveli a da u njima nisu ucestvovali Hrvati nijednu. Bez HV ste bili i ostali nula vojska. Deblokada Sarajeva je dobar primjer vase junacke vojske, a pogotovu komandira i generala.
ovog kriminalca i lihvara treba da bosanska policija uhapsi i zatvori a ne da ga brane kao on neki heroj koji je postao jedan od bogatije elite dok su oni koje je branio POKLANI YEBO MU BAKIR MATER A ON BAKIRU
Dobro ih je odbranio! :DDDDD
bravo majmune bravo, pljujte po nasim herojima *** li vam materina
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koji su to pripadnici OS BiH?
Znaci,islamski teroristi su pripadnici OS bivse BuHu!
Halo kakvo je to omalovažavanje i nepriznavanje zakona ove zemlje Danas se zovu Oružane snage BiH do osnivnja sadašnje vojske bila je VRS HVO i Abih (s tim ds u u osbih ušle vrs i VF i nrprdite više mi ovo mi ono Navedite imena pripadnika osbih za koje tvrdite to što tvrdite
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebo je Mladic ovog likvidirati a ne ubiti onolike ljudi zarad zlocina koje je on pocinio. Jadna je vojska kojoj je ovaj lik heroj, ti si Nasere u rangu Arkana a i bili ste pre rata u Beogradskom pozemlju oba.
Streljao bi njega Mladic licno da ovaj mudonja Naser nije pobjegao iz Srebrenice nemajuci hrabrosti docekati Generala i oci u oci! koliko bi samo zivota bilo spaseno da je Naser zarobljen...
Kakav takav Mladic im bar djecu i zene nije pobio, a kad se sjetim onih slika djece i djevojki na kakav mucki nacin su ih ubili u Kravicama on i njegova jedinica, ako i pobjegne ovom sudu onom gore nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
moze prekid saradnje nikakav problem mi svejedno ne saradjujemo unutar ovog vilajeta zvanog beha a mi SRBI ZA NAS NEPOSTOJI GRANICA DRINA TO JE ZANAS ISTO KAD VAS POLICIJA ZAUSTAVI NA CESTI I KONTROLISE DOKUMENTE
Da, ali policajcu ne pokazuješ ličnu, a na granici na Drini sa jedne strane trobojka, a sa druge naša zastava i bgm ne možeš bez lične, je l' tako?
Sa obe strane je trobojka,ako si iz Zvornika bar si to morao da vidis... :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Terorista... Pobjegao kao zadnja picketina i ostavio svoje saborce sa kojima je ratovao 3 godine da budu pobijeni na tenane... Bas heroj!
Pa čiji "heroji" su se 20 godina skrivali k'o pičkice, je l'?
Naravno da su se skrivali kad svi znaju kakav je to "sud u Hagu"... A sta reci za Nasera... Pobjegao jer nije smio da doceka Mladica i Vukove oci u oci,ostavio svoje da ih Skelanci pokolju ko svinje!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Ne bis in idem" ili "Ne dva puta o jednom" Načelo u kaznenom pravu prema kome se ne može suditi dva puta za isto kažnjivo djelo. :)
Pravnik da si citao mu optuznicu u Hagu, ona je i pisana da ga puste, nema tu ni 90 stvari za koje je odgovoran.
Nemojte komentarisati, održavate članak u životu time!!!