Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa 18 mio US$ ce se izgradit dobar broj vikendica nasim vrlim ministrima. Ima da na proljece niknu ko\' pecurke poslije kise. Pripremite se baustelci, bice i za vas hajra ;)
i od tih 18 miliona 17.5 ce zavrsit u dzepovima lopova sa vlasti, drugo pola miliona ce iskoristit da ofarbaju koji balkon
Bitno je da prokleti krst nema nikakve veze s ovim. Predlazel da se napravi novo bosnjacko naselje od 1000 kuca za 1000 bosnjackih porodica u Brckom. Brcko je stratesko mijesto i treba nam sto vise Bosnjaka tamo.
Mogli bi i crkvu sagraditi ali nema ko ici u nju :PPP Ali evo dobre ideje, KAFANA, KAFANA, KAFANA I TRZNIH CENTARA toga nam fali u BiH. To oni trebaju garditi!!!!!!
Eh moj blitz,za razliku od tebe ja ne promatram nikad određenu tematiku samo iz jedne perspektive,u to budi sigurana čisto za tvoju informaciju CNN i Fox News ne gledam,ja pročitam knjigu ili iskustvo nekoga ko je dozivio ili bio na mjestu o kojem se pise. Tako da hvala Bogu imam jednog poznanika koji je bio na radu tamo i njegova iskustva su jako loša,mogao bih ti pisati i pisati da citas 2 sata sto njegova sto druga iskustva. A sto se BiH tice,ne kazem da smo mi u idealnom drustvenom uređenju,ali brate mili za razliku od Saudije,mislim zar je uopce potrebno objasnjavati,zene ne smiju voziti,religija,tj,zloupotreba religije na najgori moguci nacin dominira svim porama drustva,ljude se mesari zbog najobicnije krađe,strane radnike se brutalno zlostavlja,nema slobode medija itd itd. Zato brate,prije nego podjes druge osudjivati prethodno dobro ispitaj ko koliko zna,ti ili on.
@Tolerance, prije nego što počneš osuđivati režim o kojem znaš samo sa Fox Newsa i CNN-a, molim te, ali molim te, pogledaj u kakvoj državi živiš. Pa vi, Bosanci i Hercegovci, ništa ne možete popraviti u svojoj zemlji, nešto bi kritizirali državu koja je u svakom pogledu bolja od vaše.
@Tolerance: A što bi to oni nama davali novac tek tako? Jesmo li mi to zaslužili? Bošnjaci konstantno vrše kampanju protiv Arapa, a kad treba uzet lovu onda su dobri? K.......c bi ja vama Bošnjacima dao, vi ste licemjeri samo takvi.
Od ovih para bi se mogla napraviti Giga Dzamija , najveca dzamija na svijetu, velicine fudbalskog stadiona ! Kad je festa nek i hala gori !
S obzirom kakvim financijskim kapacitetima i resursima Saudija raspolaže moglo se umjesto\"zajma\" i kredita izvrsit npr.\"donacija\". Ta sta je zemlji koja cisto da smanji mogucnost izbijanja prosvjeda u jednom danu odrijesi \"kesu\" i da 37 mlrd.dolara za jeftinije stanove,vece place itd.kao sto je nedavno saudijski kralj ucinio... U svakom slucaju i ovo je hvale vrijedna stvar iako je saudijski rezim sramota za ljudski rod.
Oni ne poklanjaju ove pare, nije donacija, nego će se vraćati uz malu kamatu. Mogli su vala i bez kamate, što im to treba!?
ne daj nam nista, vidis da necemo. http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/84545-88805.jpg
šta je sad zinuo pakšu na dolare a vi ste protiv svega Američkog
sto ce neko da se obogati
Pa će onda te izbjeglice živit od tih zidova , jest crijep , jer ne dao Bog da neko uloži pare u neku fabriku gdje će ljudi radit pa sami sebi zaraditi pare za obnovu kuće ili stana.Samo me interesuje da li će makar na tenderu za obnovu tih stambenih jedinica pobijediti neka BH firma ili kako smo i navikli slovenačka koja je na rubu bankrota.
HOCE LI I OVI MILIONI ici EKSLUZIVNO SA SRPSKE BARBARE MONSTRUME ?
Ovo je lijepa gesta od strane Saudijske arabije. Hvala im za svu pomoć koju su nam dali mnogo puta. Ovo je zaista jedna odlična pomoć za izbjegle, raseljene i povratnike...Hvala, hvala, hvala!!!
Hoćel Maoča prva dobiti Business City downtown district.