Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Inckova placa je cca 15.000 - 20.000 eur mjesecno! Budale su svi koji financiraju ovu ustanovu!
Bošnjo nikako ne kuži zašto Saudijska Arabija finansira OHR, kao što mu nije bilo jasno zašto su najmoćnije saudijske kompanije primorale lobističke kuće u SAD da otklažu saradnju s RS-om, inače će oni istu otkazati, a to automatksi znači gubitke u stotinama miliona dolara. Ne kuži Bošnjo
Kakvo ocuvanje stabilnosti i gluposti. To se zove lobiranje! Lobiranje za zabranjene zone u BiH, ISIL kampove, i regrutne centre. Cuj jednakost i stabilnost da propagira nacija koja kamenuje zene jer voze auto.
Odoh sutra u ambasadu saudijske arabije da mi moja braca uplate 100 000 €.kad mogu cafirima davat milione mogu i meni, skroman sam netrazim puno😁😁😁😁😁😁
Odoh sutra u saudijsku arabiju da mi moja braca uplate 100 000 €.skroman sam netrazim puno😁😁😁😁😁😁
Sto je najgore oni umjesto da uplate u fond za nezbrinutu djecu i tako doprinesu stabilnosti djece u Bih,ovako samo potpiruju vatru sa tim parama.Ko zna koliko su prije uplacivali OHRu kad je OHR protjerivao Srbe hihihihii ovo je izgleda sica posto Incko smo ponekad zalaje.
Sad objavite i listu zahtjeva zbog kojih su uplacene pare.Bolje da niste objavili ovu informaciju,ovim doprinosite nestabilnosti BiH.
Hihihihiiiii sad znamo u kom grmu lezi zeko.
finansiraju naš status quo...
ma ovo je samo pritisak na OHR kako bi ih otjerali i kako bi Rusi preuzeli sve sta vam je ljudi, ne nasjedajte na ove price, sitne su ovo pare a sad vam dizu pritisak beze kako bi se narod digo protiv njih, bez njih nam je rat opet sta vam je i to za 10 dana ako odu!
Ja jesmo mi apsurd država (Apsurdistan), nama zemlje svijeta uplaćuju da kod nas bude mir i sigurnost. To nema nigdje na kugli zemaljskoj.
605.000/10 = 60500 KM godisnje 60500/12 = 5041Mjesecno
heb ga mogu isplatiti jednu platu od 2500 KM mjesecno
al nam i pomazu svaka im cast, umjesto da te pare usmjere na nesto konstruktivnije sa cime bi se taj iznos kroz proizvodnju/prodaju udvostrucavao, oni pomazu nehljebare u OHRu, koji ne rade ama bas nista. Dejton milion puta narusen nisu ni prstom makli, a zalazu se za poboljsanje situacije u BiH koju upravo taj Dejton koci da se krene dalje....sve u krug i na kraju pojeo vuk magarca
Nije li cudno finansirati toliki novac, a ne dobiti nista zauzvrat??? Ili.....
Te pare su nista to je jedna dobro placena visokoobrazovana osoba sa svim doprinosima
Haj sve ali, "Dodaju da je podrška Saudijske Arabije ujedno i podrška narodu BiH..", taj tzv Narod BiH nije vidio ni marke od svega toga
Vidio je Inzko... Sve ovo meni gadno smrdi... Inzko prima placu samo da upozorava i ocekuje..
kako nije bolan......... Inzko se redovno "brine"
Hajmo malo Inzko preći na islam ! Hoćeš pare a nećeš odgovornost, ko da si BiH političar !
kao da je funkcioner iz onih nasih dobrih vremena :)