Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi pripremaju teren za sebe. Niko ne daje ništa džaba.
A sada malo fakata: Prije 10 dana opština donijela odluku o kreditnom zaduženju blizu milion KM. Odluku o prodaji opštinske perspektivne imovine u visini oko 500.000 KM. Falš vijest tj izjavu daje šef kabineta a ne prvi čovjek Srebrenice..koji inače ne pušta nikom u medije ni za manje bitne stvari.. Ovo je treći obećani milion u poslednje vrijeme koji nikada neće doći. Sredstva se predvide budžetom a onda se troše iz redovnog priliva. Tako se došlo do gubitka od 1,5 milion. Da bi obezbjedio budžetski stavku za kupovinu izbora koju su mu dosad naivni odbonici izglasavali, pribegnuto je triku "najavljene donacije" a teret eventualne prevare donatora, nosiće nesretni Alivuković a sredstvea će se trošiti iz realnih izvora, kredita i prodaje imovine. S obzirom da je Načelnik izgubio skupštinsku većinu koja mu neće olako usvojiti potrošaćki budžet ovo je poslednji trik kojim se poslužio...
Vjerovatno su mnogi ovo procitali,a mozda ima onih koji nisu ovo procitali ili onih koji ce jos jednom pozeliti da procitaju.
Eto lijepa vijest, uloziti u poljoprivredu i opravku stambenih objekata, a ja se bila prepala, rekoh hoce da sagrade stotinjak dzamija, ali eto nije.
te su pare vec podijeljene izmedju SDA i SNSD-a
ako odrade kako treba i opravdaju novce - dobice desetine miliona dolara ...... daju ti lizalo da vide hoceš li ga sam lizati ili ceš dati narodu....... pametno ljudi to iskoristite - od mileta možete dobiti samo osip ....
Kad se pare dijele nema veće braće od srba i muslimana
Iduce godine u Srebrenici ce da nikne islamski centar kakvog nema na dunjaluku
Ovo je razlog i zasto je SDA pritisnula nacelnika Srebrenice da podnese ostavku, cim su culi o donaciji. Covjek je htio savjesno raditi. Sad ce doci novi, koji ce lijepo predstaviti fiktivne projekte koji novac vode direktno u dzepove mafijasa.
upravo to se i desava,smeta im cestit i posten covjek
Koliko je Iran poslao?Auuu,sto ce SDA sad da se obogati,po 100ti put.
Eto para za pokrasti.