Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa skinite onog celu i stavite svog EU stranca i da to vodi, svi ko Inzko samo zabrinuti i razocarani.
@amarro Zašto bi se neki stranci borili za dobrobit BiH kada to ne radimo mi stanovnici BiH koji "volimo" ovu zemlju ? U mom selu se kaže "Čak ni mati djetetu ne da susi dok dijete ne zaplače", tako i mi šutimo i kenjamo po Klixu dok očekujemo reformu ustava, reformu VSTV-a, borbu protiv korupcije, povratak Sutorine i šta sve ne očekujemo da će se desiti samo od sebe dok mi šutimo.
@goocesjer Kad čitam tvoj komentar pomislio bi da se u BiH živi normalno. Ali se onda sjetim hrpe sela i manjih gradova kroz koje prolazim kad putujem gdje vidis hrpu kuce koje su izgradjene prije 20+ godina ali još nemaju fasade, a na otvorima umjesto prozora i sada daske i nailon. Jade, da si ikad prosao Bosnom nebi imao stomaka takva sranja pisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mnogo ce se prepasti zbog vasih "ostrih" kritika......
Čuj ovog brsle! Pa stim parama ste im u digli uši pa ne rade šta bi trebali! A rješenje je jednostavno! Ako ne znate šta je rješenje, odite u prvo selo bilo koje, svaki starriji i normalan čovjek ili žena će vam u jednoj rečenici reći šta je "rešenje"!
Ma hebo to nego eno ventilatori od bajagi 100.000 maraka po komadu oli ti ga 10.5 miliona za 100 ventilatora koji nisu ispravni tj roba skart. Hahahah hoce li sada nakon ovoga makar biti uhapseni i vraceme pare?
g.Sattler ako zaista hocete da pomognete onda im nedajte niti jednog euro, ni kredita ni iz fondova, apsolutno nista dok se ne pokazu ne male vec velike promjene na bolje...niti jednog eura..bavanda hoce da uzme kredit stopirajte to molim vas i niti jednog euro dok se ne pokazu velike promjene ba bolje u njihovom radu
Reformisana je facebook stranica Tegeltijina. Svako malo su nove fotografije sa egzoticnih putovanja. Da ne govorim o povezanim tuziocima i sudijama i njihovim reformisanim imovinskim karticama. Ne gledate dobro, ja mislim. Tako da ste isto krivi po meni
Gosp.Sattler vi predložite da BiH ne može dobiti bilo kakav kredit ili neke donacije. Jer u BiH na svim bitnim funkcijama su osobe koje samo finansijsku dobit a niko nema nikakvu ODGOVORNOST.
Sklonite korumpiranu bagru i postavite strucne i postene ljude.
Njima na jedno uho uđe a na drugo izađe, a para redovna zaustavi im dotok novca tad će usvojiti sve reforme, nek budu plaćeni po urađenom poslu ako ispune 50% plana posla za ovu godinu dobiju 50% plate
Sattleru pogledaj snimak potkivanja i vidjet ćeš sa kim imaš posla.
Pa kad “strucnjak” tegeltija upravlja, samo naivan moze da pomisli da ce se desiti neka reforma. Ovdje ne smije viti politickog utjecaja. Odlazak tegeltije na sastanak sa dodom krmetom je bio slucaj za koji je trebao da bude smijenjen jer je predstavlhao politicki cilj jedne politicke partije a ne svih gradjana.
Ne vidimo ni mi dragi Sattleru , ovdje se nista ne mijenja, samo se prica o ratu , i ubijedili su nas da je bitno "samo da se ne puca" . Prije ce Kosovo napredovati i uci u EU nego mi!
Morate ih podkovati i biti ce svega. Ko da nas niste izucili do sada?
joj ovi europejci kontaju mogu kulturno fino sa nasim ljudima i rijecima nesta postic, samo se izgalami na gamad i zavrni pipu para i vidjet ces kako se ljudi promijene..