Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel vjeruje iko ovim eu šupcima licemjernim?
Moldavija i Ukrajina zemlje koje ne znaju gdje su im granice dobivaju EU zeleno svjetlo, a zelenima je zapisano vječno crveno svjetlo. A ovaj Satler je din dušmanin u rangu Šmita i Marfija.
Evropa je "stara k...a". Tek nakom 07.10.2023. mnogi su se i uvjerili u to. Fa li mi to težimo zajednici koja opravdava i podržava genocid i ubistva djece. Pa sami su se Bošnjaci uvjerili u to 90tih, ne znam što su još uvjek naivni. Ovaj Satler, ljigo, još je jedan od boljih. Zamislite kakvi su ostali.
Kakva EU, ljudi jednostavno daju nam malo mrve da bi ih nastavili ganjati pa ubace koji naslov o nekim napretkom. Posebno nakon njihovog ispada oko Gaze, sad vide da nije ljudima vise stalo kao prije i da je pocela anti-EU politika rasti pa krstasi malo da smire. Nikad BiH nece u EU jer nemogu Muslimane
Evo jedan od rodbine mi u Americi dobio otkaz jer je musliman. Također kažu za mnoge muslimane da dobijaju otkaze u USA bez ikakvog obrazloženja, dovoljno da se zovete Muhamed npr. Gospodine Sattler, popushite mi ku***!
Živio Hamas i Islamski džihad!
Lazov, licemjer i Islamofob ! Neprijatelj Bosnjaka.
Ma nosi se vise I ti I eu tj četvrti rajh,kad tad ce eu kuga poharati ako bog da
Kao na YouTube, kupovina mobtela za Kunu :" Znači K.."
Kao što bilo tko s malo mozga vidi EU vas ne želi. RS ne želi u EU i sve će /uspješno/odraditi da ne uđete. Da se ne lažemo Čović ima druge prioritete da uđe u EU ali kao pripojeni RH. Bošnjaci nije na meni da vam sugeriram ali u ovom trenutku postoji solucija , ako ikada sada je imate! Jedino morate prestati sliniti na obećane eure.
NEEEĆU U EU ALOOO
Okrenuti se istoku ... sta drugo ??!!
Ukrajina (u ratu) i Moldavija "prestigle" Bosnu i Hercegovinu u procesu napredovanja ka EU. Danas Ukrajina i Moldavija dobile preporuku za otvaranje pregovora. Bosna i Hercegovina dobila "NE"! Sve što je "Trojka" uložila u politiku tzv. dogovora sa Dodikom i Čovićem, danas se rasulo u tri nijanse plave boje!
Masala, ne krepi magarce dok trava naraste. A stvarno sporo raste, neko nam stalno zapisava travu
Mutan tip ovaj nabrenovani
Jedino Hrvati bi u EU. Bošnjaci bi u Arapsku ligu a Srbi sa Rusijom. Više Hrvatska lobira da BiH uđe u EU nego naši političari.