Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@denzel - ne slazemo se po pitanju vjere i Irana, ali eto ti lajk za ispravan stav prema cet.nickoj propagandi.
citam malo prije (isti naslov kao i ovdje) na teletextu ptpc, spominju pozar na granici izmedju \"republike srpske i crne gore\" i pitam se kakvi su mracni umovi i koji suptilni hinjaluk vlada u tim glavama? ono koristi i ovakve katastrofe za promociju svog secesionizma...nevjerovatno.
@Anketa Majmune, sasvim dovoljno da svi koji citaju komentare procitaju to...............jado, jado jadni i to je DOVA.................i svima koji su \"diglipalac\" opet cu napisati, svi ste procitali i to je dovoljno i to je DOVA...............majmuni.................
Vrijeme je da se manimo politike i da ovu oblast reguliramo zajednički, vatra i elementarne nepogode,poplave i ostalo nebi trebalo biti predmet poltičkih prepucavanje..........
@anketa - nije \"boze pomozi!\", retosu, nego \"vatrogasci, pomozite!\" A ne pitas tog svog boga zasto je uopste potpalio vatru. Idiote.
Onima koji danas zive u Trebinju i Nevesinju zelimo sto brze sagorijevanje. Da gore kao u palklu, brzo i bolno.
neka gore prema zasluzi
Bog sigurno cita komentare! Zemljo otvori se!!!
Boze pomozi! Amin!