Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od poznatih bitaka u 2. svjetskom ratu cetnici su ucestvovali u.. 1. u Uzickoj republici 1. na Kozari 2. na Neretvi 3. u desantu na Drvar i 4. uvijek na pogresnoj strani!!!
Kopi pejst trolaš skakaabdulah dobar si
@donniebrasco ;-)))) al samo pametno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izborni zakon na nivou FBiH.Đikani svom glasanju ne daju ni prismrdit'.
Ekskluzivno: Bake i Zeljko u Istocnom Sarajevu vcrs s Miletom cugaju hladan Jelen!!
SDA krimosi raspali , DF raspala strankica , ostali meh..
Bake i Zeljko se dogovori poslije Bajrama na pivu pa da se dogovore oko zakona :)
DF je stranka koja slijepo slusa SDA. Ovaj dvojac ne zeli dobro ovoj drzavi jer njemu nije u interesu da ovaj narod lijepo zivi vec samo njihovi interesi.
njima
Nikako da skontam kako srBski nacionalisiti opažaju Dodika kao patriotu? Za vrijeme rata bio poslanik kontra Karadžića i švercer. Nakon rata mijenjo politiku nekoliko puta, sve pokro, a obećava Veliku Srbiju za 100 godina!!!
A dje su Uje? dzaba laprdaju kad nosioci europskih vrijednosti nece prihvatiti nista
S jedne strane 150.000 novih radnih mjesta od SDA za 8 godine, s druge SDP-ova prosječna plata od 1.200 KM za 5 godina. I kako sad insan da izabere? ......... Lahko , zeleni banditi su osim što su lažovi i pljačkaši , pride i fašisti
Ma samo se ti drzi kukuruza i bice sve uredu
e nek si mi ti neki insan a hajvanu i cafire hoces Kim Kardashian da nam pokvaris da je diras gdje ne treba ccc. Stidi se barabo
Trebali su stavit' pola deset navečer kad se Bake omrsi