Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina vlada koja radi ✊
Vlada je davala podrsku i peletarima za vrijeme pandemije. A oni sad ućeruju narodu do balčaka. Ja evo ložim gume od traktora. Jeftino a grije super. Boli me briga za cisti zrak
Niste riješili status roditelja njegovatelja,ne laži!Imam prijateljicu koja od marta mjeseca čeka da donesete podzakonska akta i počnete s isplatom.To što ste joj poslali rješenje da joj priznajete pravo ništa joj ne pomaže.Jedva spaja kraj s krajem.Prestanite lagati i rješite to kako treba.Dajte ljudima pare, ne živi se od priče!!!
Ostaje Fadil u borbi za BiH