Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ovo nam treba
Bakire napusti politiku!
SDA munafici na fadilovim respiratorima
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto pobjedite, dogovorite se i da vise krenemo naprijed! Hebali vas zakoni, odcjepljenja i ostale gluposti. Pravite puteve, fabrike i olaksajte ljudima zivot!!
Pa kako ce pobjediti, kad ovce glasaju za ove na vlasti. Koji fingiranim sukobima mazu oci narodu. Mora narod masovno izaci na glasanje, a ne da sjedi po kaficima.
Sastali se domaci izdajnici, dezerteri i ravnogorci, tj. prvi ljudi Radovana Karadžića. Jedino kome vjerujem da nece izdati od ove ekipe trojke, to je Denis Bećirovic, ostalima nakon izdaje Srebrenice i Mostara ja ne vjerujem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovako treba da se radi. svi zajedno za poboljšanje stanja u zemlji. ako se nešto ne promjeni jako brzo. neće više bit potrebe ni za državom ni za entitetima. neće bit više naroda ovdje.
Po komentarima SDA botova, izgleda da SDA podržava Dodika u njegovom ludilu.
KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU SAROVICA/BORENOVICA I DODIKA? STO OVA PRVA DVOJICA ZELE FOTELJU U KOJOJ JE DODIKOVO VELIKO DUPE? OSIM TOGA, AKO DODIKA NE UHAPSE, TIP UZIMA IZBORE LOPATOM JER JE NAVUKAO OVE MAGARCE DA IGRAJU NJEGOVU IGRU GDJE JE ON GLAVNI. A KAD JE ON GLAVNI, ONDA NAROD GA DOZIVLJAVA KAO VODJU, A OVE KAO STATISTE ZRELE ZA JOS OPOZICIJE.
ZAPRAVO, DODIK JE VEC UZEO SLJEDECE IZBORE I TO LOPATOM. U PETAK CE OPET ZVIZNUTI, OVI CVE SE NACRTATI I TO JE TO. PUSE SIGURNO IZBORE. JEDINO KAKO I KAD OVI MOGU POBIJEDITI JE DA DODIKA UHVATE SA LOVOM U MOSKVI I DA GA SA LOVOM SPROVEDU SIPA.
Ovo moze pobjediti!
Ne kontam zašto se pregovara sa monstruma Karađića i Mladića strankom?Kakva opozicija vi ste dno dna.
Mislim da se više srbendi nije sastalo u jednoj sobi u Sarajevu još od 92 i skupštine bosanskih srba. I čuj oni kao znaju koliko mogućnosti BIH ima i da ima samo dvije, da izaberemo njih ili da idemo u rat hahahhaha kakvi bolesni umovi.
U troje, u troje. da hin nema bolje da se .....
Koji Sastav pregovarača . Pinokijo zvani konj, kosonja zvani vojvoda te Dezerter zvani Smdrljivi For. Jadni su ovi iz trojke . .
@Asi101 Rečenica ti je sastavljena samo od riječi konj, vojvoda, smrdljivi. Jesu li to jedini argumenti kojima vas uči SDA. Jadan ti a još su jadniji oni koji ti daju sendvič za ovakav komentar.
Što će kosonja sa trojkom zar on nije dao ostavku. Lijepo, Dezerteri i izdajnici Srebrenice , kladuše i Mostara .
Trojka ih treba pitati kako je nastala rs. Baš me zanima šta će reći. Nema većih smradova od ove trojke. Smrad koji neprestano smrdi jer jednostavno nema osjećaj za politiku, nema okusa, mirisa, karaktera. Čista 0
Gledaj Forte levata, sunce ti poljubim! Kakav beznačajan lik!
Krpa i zakrpa.
Raspodjela drzave u najavi
RS promijeniti ime u sjevernoistocna Bosna i kraj svim problemima .
pa sve su popili.