Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najvise pogodilo Bakira Hadžiomerovica koji se je opet nadr ogirao i tuce svoju zenu ,komsije zovu policiju
Ovaj cirkus se nastavlja , jedino sto me raduje je da klempo svojim kadrovskim rijesenjima gura SDA u zaborav ili na smetljiste istorije
Hvala Zlatku, hvala SDP-u što pomažu da se čuje glas Hrvata koji su protiv klerofašističkog sustava. Nemojte na kraju pregovora podleći pritisku.
Bolje i multietnićari i platformaši, nego Čovićevi i Dodikovi fašisti ...
@PBC Potpuno je isto. Po tom istom Ustavu i Srbi imaju pravo na svoje predstavnike i ne mogu bošnjačka i hrvatska potrčkala predstavljati Srbe jer Srbi u FBiH na prethodnim izborima (njih oko 70 hiljada koliko ih je ostalo nakon etničkog čišćenja područja koje sada pripada FBiH) u većem broju nisu glasali za bošnjačke ni za hrvatske stranke te su prema tome ti predstavnici Srba neligitimni.
treba pričekati da lijanovi i jurušićevi zastupnici progledaju, a valjda hoće, jer eto na njih se i ne računa ako hdz-i pristanu na bošnjačke ucjene. a onda potpuno zakočiti federaciju i bih, i tražiti i dio bošnjačkih pozicija, jer su svakako bošnjaci glasovali za lijana. jer na bezobrazluk i fašizam se samo tako može odgovoriti.
Sad mi je jasno što ima tako mnogo ministarskih pozicija, da im je lakše podijelit fotelje, S obzirom koliko su se zadeverali mogli bi uskoro smislit još koje ministarstvo. Njima ionako nije mrsko bezkorisno praznit budžet.
I neka mjesanih brakova, oni isto vezu Bosnu.
ja cu od bosne Slucaj napraviti... slucajni prolaznik
Samo naprijed ujedinjeni HDZ. Narod je na vašoj strani! Bilo je i moćnijih od zlatka pa su slomili zube nad Hrvatima! TUĐE NEĆEMO SVOJE NEDAMO.
Evo ti link: http://www.izbori.ba/ Pa saberi. Jos su Bosnjaci najvise bojkotirali izbore.
@LaDiDa Pogledaj resultate izbora rece ti sve, ako ti nesto nije jasno. Mislim da je oko: 50% : 38% :12%. I jos dodaj na ovih 50% one koji se smatraju Bosancima, t.j. ko je za jedinstvenu Bosnu. Ja to gledam a ne minuse i pluseve na ovim komentarima.
@esso Ma vama treba jedan Ustav i jedan predsjednik drzave i apsolutno jednaka prava za sve gradjane bilo koje oni vjeroispovjesti bili. Samo jedinstvena Bih. I ja tebi necu reci da si jadan jer postivam tudja misljenja, to mi kultura nalaze kuzis!!!! bok!
koliko HDZ^2 ima članova toliko ministarskih fotelja.
Ma zatvorite ih u jedni prostoriju i ubacite im bojne otrove. Kakvi dogovori. Ovi se nisu u stanju dogovoriti sa bračnim drugovima a ne za konstituisanje vlasti.
@Bosanac, \"A ako ti sebe smatras Hrvatom a ne Bosancem onda izvoli pa idi u svoju Hrvatsku.\" Neću. \"To sto neko zivi u drzavi u kojoj je manjina ne mora znacit da treba dobit i svoj entitet.\" Ne mora, ali ovih 16 godina Federacije je Hrvatima pokazalo da je entitet jedini način na koji se mogu zaštiti od velikobošnjačke agresije. Probali smo, nije da nismo, ne ide. Sada umjesto neprirodnih eksperimenata, Hrvati traže provjerena rješenja EU. Npr. ona koja zadovoljavaju Škote ili Katalonce. Velikobošnjaci su okrenuti više istoku. Oni bi kopirali tursko uređenje, a od Hrvata pravili Kurde. Zar su Hrvati pokvareni što bi radije bili kao Škoti i Katalnci, a ne kao Kurdi? P.S. Turska nije navedena za primjer jer je država sa većinom muslimana, nego zbog negiranja prava Kurda, koji su usput rečeno također muslimani.
Samo vas gledamo.