Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prema slici se moze zakljuciti da se radi o susretu delegacija hrvatske i bih. a ovaj iz bih je s ilidze :)
Kako se ovaj Al Shiddy obuko ko da je iz Foce..
Udar na bosnjacki korpus. Covic preotima glavnog investitora!
Koji ste debili neinteligentni ovdje... Vama je najvažnije da se smijete i bacate komentare kontra hrvata zato što je sad Čović u igri... Niko ne konta da ovaj al shiddi nema ništa i da je samo Bakirova marioneta za pranje novca... misteriozni investitor iz SA koji sad osim hotela ima para da kupi i izgleda cijelu infrastrukturu i privredu BiH. Odjednom sad i energetika i građevinarstvo i industrija... odakle tolike pare, taman da je kralju Saudije ispao iz šupka smrdljivog ne bi mogao imat
Samo ni Hrvati ne kontaju da je ovo njihov najveći zlotvor kao što je Bošnjacima bakir... Bakir je sa al shiddijem obavio svoj dio a vjerovatno će i još a sad je uvukao i svog jarana Čovića da i on malo opere para .... a Fahri su smjestili zajedno...
Vidi osmijeha Covicu kao "Jesam te oklempo" hahha
I ja bih recimo ulozio, Sokola u istrazni zatvor, a ovom drugom bi ulozio nogu u prkno.
POdručja ulaganja: BiH, Kosovo i Tataristan. Dakle gdje god ima nekih perspektiva za neki stan eto ulagaća Šidija. Bosnista, Kosovostan i to. :)
zavist? zla namjera? koji ti je k.....?
@Stalan Šta je ovi iz EU glupi ? NE znaju šta je investicija ? Ili neće da peru pare. NAROD KAŽE S KIM SI TAKAV SI. Čuj nekad bili najveći izvoznici u YU a sad dolaze investitiori koji su za Kosovo o Tataristan :( NAravno sve u redu nego je obrazloženje eto ja zavidan ????
EEE BAKIROV PAJTOS... PA VIDI SE DA JE NKOG PASTIRA NASAO... JA MISLIM DA JE TREBAO DRUGOGA NACI ZA UBRIZGAVANJE RATNIH INVESTICIJA.. RIDJOBRADI JE PUKO NACISTO
Pa i vratiće HZHB jer su sami ostali na političkoj sceni, HDZ-ovi dupeuvlakači iliti "balije" tj.SDA
As Shiddi nisi ti zainteresovan za ulaganje u BiH, ti ulažeš isključivo u tvoj džep i džepove naših političara u vrhu. A sve to plaća ova Federalna bijeda, haram vam bilo svima. Eto ti dobar čovjek pa ulažeš ,,onako,, u Bih: Arap si, znaš ti u koju hamlješ, ali kada imamo vođe koje gledaju samo ,,gdje su tu oni,, i da oni hajruju a narod neka plaća ceh. Arapa na svakom koraku u Federaciji, pitam se da to nisam otputovala negdje na Istok, samo ih dovlačite, i mijenjate predratnu BiH.
Neka Al Shitty prvo dovrši zgradu koju je do pola izgradio na Marijin Dvoru. I što ga sad ovaj prima, dosad ga je uvijek Bakir primao?
sere mi se od arapa i turaka sto ih je balija doveo
Eto kada prave "Beograd na vodi" , onda su dobri! Licemjerstvo! Što se mene tiče neka ulazu i Rusi , i Amerikanci i Kinezi i Arapi i Turci!
amerikanac da ulaze u zemlju gdje balija bakir zaposlio cijelu incestnu familiju i degenerike sa sela lol
neka hvala al shitty ulazi u arabiju i gradi nakaradne zgrade unistili ste marijin dvor sa poludovrsenom zgradom u kojoj gradjani ionako samo mogu da gledaju izloge i nista vise
nisam znao da taj alsidi hrvat vidi zastava Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine
@delminium HercegBosna, vlazni snovi endemske vrste, koja se okuplja po fasistickom forumu i iz Varazdina i Cakovca pise kako se ozivjeti tzv. HR HB HAHAHAHAHAHA I ko je rekao da 'rvati nemaju humora?
Gospodin AL Shidi je samo direkor P.O. BOXa registrovanog u RIjadu, I NIČEGA VIŠE. u zemlji čuvenoj po demokraciji i ljudskim pravima. Čiji je PO BOX ne zna se, al vjerovatno jednog Draganovog kolege iz predsjedništva sklonoh islamu. Prema tome Čović je samo zainteresovan za pranje novca na bliskom istoku !!
a ja postavio pitanje (vidi dole) : "a gdje su ovi ulagali" ... minusa ko u priči :-))
@Kad ja kažem ja Evo gdje: http://www.sarajevocitycenter.com/en/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko su samo ovi hajvani iz politike para pokrali , imam osjecaj kad se bude rastaljivalo (kad im ovi arapi budu slali utjerivace dugova) da cemo svi platit i to debelo .... Ratom najvjerovatnije !
a zna li iko šta su do sad kod nas uložili ... da 'prostiš ... još jedan crnoputi muljator s bradicom ("pošampite" ga treba poslat) ... da prostiš
a ovi što mi daju minuse ... pa napišite bolan gdje su ovi ulagali da i ja znam
ništa ... opet minusi ... a nabrojanih investicija : nula
PRIKAŽI ODGOVORE (6)