Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pokušava svim silama da zaobiđe Tuzlu. Oni bi radije prihvatili Dodikov prijedlog da trasa ide prema Višegradu nego da autoput ide preko Tuzle. SDA bi najradije da uguši Tuzlu da može, samo zato što ne može da kroci u nju.
Takvu Tuzlu, koja govori kao ti, i treba ugušitii i to što prije.
PRAVITI OD SARAJEVA DO VISEGRADA AUTOCESTU, STO JE NEKIH 100 KM, TO JE PRAVITI AUTOCESTU PO IDENTICNOM TERENU KAO STO JE TEREN IZMEDJU TARCINA I JABLANICE, STO ZNACI 25 MILIONA EURA PO KILOMETRU, NEKIH PAR TUNELA PO SEDAM OSAM KILOMETARA DUZINE. STO ZNACI, GOVORIMO O TRASI KOJA BI KOSTALA OD SARAJEVA DO VISEGRADA NEKIH 2,5-3 MILIJARDE EURA. HAJDE ZDRA'O.
Sto znaci, ako se moze napraviti autocesta od Sarajeva preko Tuzle i Bijeljine do glavnog grada Sumadije i inace tom trasom, ako ne moze, nikad to nece biti izgradjeno. Pa ko ima lovu i luksuz graditi dionicu autoceste koja bi kostala 2,5 milijarde eura, a nema na toj dionici ni 100k stanovnika, da ne govorim o privredi, pogotovo kad ce ta trasa imati vjerovatno dvije autocestovne alternative, to znaci BG - Bijeljina - Koridor 5C - Sarajevo i vjerovatno Sarajevo - Tuzla - Bijeljina - BG.
predizborne lazi ko sve sto se najavljuje ovih dana...
Mah ovo je lupanje prazne slame. Ta autocesta ima jedinu sansu da bude izgradjena trasom Tuzla - Semberija, koja je dosta ravna i jeftina, pored toga sto pokriva dosta stanovnika, znaci koisnika, a ovo preko Romanije i planincuga istocne Bosne do Sumadije, pa tu bi kilometar kostao vise nego Tarcin - Mostar, a ispod 25 miliona eura kilometar ne bi kostalo, a nigdje zivog stvora, cak su se i medjedi razbjezali.
@antidezintegrator Pa eto super, onda samo spojiti Tuzlu i Bijeljinu i stvar rijesena.
@antidezintegrator Znaci nema potrebe spajati autocestovno medjeda sa Romanije i medjeda iz Sumadije i to za 30 miliona eura kilometar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A koji će quratz oni na tom sastanku kojemu ne prisustvuju ni Turci ni Srbijanci ... da to možda Duduk neće financirati izgradnju ...???
@halal passat...... I još da dodam kako sam ja ubijem da od ovog puta nikad ništa bit neće .... šarena lađa je to za naivne i kost razdora za nacionaliste - a i jedni i drugi odlično služe konjima na vlasti i to im je bar 90 % glasačkog tijela ...!!!
@halal passat ( ja sam ubijeđen i ovo je šarena laŽa ) ...
Sjajno. Federaciju izgleda ne zanima izgradnja autoputeva. Ma ja, sta ce nam... mi smo vec premrezeni modernim Evropskim cestama... sta nam znci jos jedan put za Beograd?
A oni zakazali sastanak u vrijeme dzume!!! Sram da ih bude
ovi iz federacije koce svaki napredak BiH..dokle vise?
Kako iz FBIH, kad Bjeljina i cijela Semberija zele vezu preko Tuzle?
@Roin jesil ti procitao naslov? ''Sastanak o trasi autoputa Sarajevo - Beograd nije održan zbog odsustva predstavnika FBiH'' Dakle, ne moze ni da se razgovara o tome jer se ovi iz federacije nisu pojavili
E državo... samo ti je ime još ostalo...
Ajde, ima vremena...